Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ez normális? Gyógyult tetovalas

Ez normális? Gyógyult tetovalas

Figyelt kérdés

Két hónapos tetoválásom van. A hamlas már 3 hete véget ért és már csak egy-ket helyen ráncos a bőr.

Viszont ha megvakarom kicsit erősebben akkor festekdarabok jonnek le a tetoválásrol. Létezik hogy egy-ket helyen nem hallott le és még az jön le most? Másra nem tudok gondolni. Vagy esetleg még nem nőtt volna új borreteg oda?

Bepanthennel már vagy egy hónapja nem mentem úgyhogy nem az a baj.

2020. ápr. 22. 03:53
 1/4 A kérdező kommentje:
Hallott = hamlott
2020. ápr. 22. 03:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne vakargasd, testápolóval kend, hogy ne száradjon ki, és akkor nem fog viszketni. Ezt mondania kellett volna a tetoválónak, azóta kéne, hogy a bepanthent elhagytad.
2020. ápr. 22. 09:10
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem viszket, ezen már túl vagyok. Gyógyultnak tekinthető. Kentem testapoloval is 2 hetet.

Csak "normál módon" viszketett egyszer, megvakartam és akkor vettem észre.

2020. ápr. 22. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:
A "friss bőr" ami gyógyulás után keletkezik, sokkal érzékenyebb még minden külső hatásra. Hamarabb kiszárad, a nap is könnyebben megégetheti. Kend testápolóval, igyál elég folyadékot, és ha napra mész kend naptejjel.
2020. máj. 1. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!