Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Normális ez egy tetkó szalonban?

Normális ez egy tetkó szalonban?

Figyelt kérdés
Elég bonyolult mintát tervezetek. Egy hónapja beszéltük meg az elképzelésem, előleget is adtam neki de azóta se kaptam semmi tervet róla. Rá kérdeztem pár napja facen de nem válaszolt. Ma rá kérdeztem az időpont áll-e még arra írta, hogy igen. Két nap múlva megyek egyébként. Ez így szokott lenni? Nem volt még bonyolultabb tetkóm amit tervezni kell, azt hittem küld majd képet, hogy ne így fog kinézni. Ha oda megyek és nem tetszik mit fog csinálni?

2020. szept. 25. 16:58
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
ha nem tetszik, nyílván nem varratod fel. Negnondod, hogy így vagy úgy gondoltad és alakít rajta.
2020. szept. 26. 06:03
 2/9 anonim ***** válasza:
10%

szia! az hogy nem —szerintem— elég nagy genyaság...

azért nem szokta a tetoválók többsége előbb elküldeni, mert akkor csak variálna rajta a vendég és sokkal egyszerűbb belenyúlni ott, helyben

2020. szept. 26. 16:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A tetoválók nagy része, főleg a jobb, felkapottabb művészek az időpontod napjára fogják elkészíteni a mintát, egy nappal sem előbb és nem is érdemes őket előre cseszegetni emiatt. Ha nem tetszik, akkor leültök együtt és ott helyben átrajzolja.
2020. szept. 27. 14:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Figyelj, a lehető legrosszabb dolog a vendég részéről a türelmetlenség. Tetoválóként mondom, hogy a hozzád hasonló türelmetlen és "zaklató" vendég baromi idegesítő. Elmondtad az elképzelésed, megbeszéltétek, várd szépen a tetoválásod napját és meglátod. Bizalom, és türelem a kulcs. Ha nem tetszik valami, elmondod és korrigáltok mielőtt felvarrjátok. Én sem tervezek hetekkel előre, mindig másnapra készülök. Mert bizony volt, hogy én is feleslegesen dolgoztam, a tetoválás meghiúsult (nem miattam, a vendégnek lett valami nyűgje...). Akkor a kukába dobott munkát vajon ki fizeti ki nekem?? (tervezés). Kicsit gondolkozzatok emberek, mielőtt ítélkeztek a tetoválók felett. Gondolom okkal választottad őt, mert tetszett a munkája- annyira csak nem lőhet akkor mellé a te mintáddal sem.. :)
2020. okt. 2. 00:31
 5/9 A kérdező kommentje:
Utolsóval azért nem értek egyet mert kapott nem is kevés előleget. Szóval azért a ki dobott időt ki fizeti ki ez így nem állja meg a helyét mert hát kapott pénzt amit ha le mondom a tetkót nem kell vissza adnia. Egyébként igazam lett mert mikor be mentem aznap sem volt terve ott kezdte össze dobálni gépen az ötleteket meg fejben. A zaklatás meg túlzás mert egyszer írtam neki, nem minden nap, hogy na mi van na mi van? Ha ki adok 50 ezret egy dologért ami örökre rajtam lesz én el várom, hogy előre lássam valamivel ne ott kezdje ki rakni fejben a helyszínen.
2020. okt. 3. 07:07
 6/9 anonim ***** válasza:
57%

nem ott fogja, helyben „kirakni” többen is leírták, hogy a többség napról napra készül.

ne türelmetlenkedj!

2020. okt. 3. 07:26
 7/9 A kérdező kommentje:
TÚL VAGYOK A TETKÓN ÉS MOST ÍRTAM LE, HOGY DE IGEN IS HELYBEN RAKTA ÖSSZE:D 4 napja voltam és nem volt neki terve ott kezdte el előttem össze rakni az ötleteket sőt azt se tudta ki is vagyok pontosan l nem, hogy terve lett volna.
2020. okt. 3. 10:00
 8/9 anonim ***** válasza:
és jó lett a tetkód? :D
2020. okt. 5. 19:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Küldesz róla képet? Vagy mi lett vele tetszik?
2020. okt. 27. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!