A tetovaltak miért bélyegzik meg magukat?
Figyelt kérdés
#Bélyegzik #Tetovaltak
2020. szept. 26. 13:32
2/8 $$$$$ válasza:
Szerintem lenyegeben arra gondol a ,,kedves" kerdező ,hogy miert tetováltatunk. Mert ugye sokan azt mondjak ,hogy egesz eletere megbelyegezi magat aki tetováltat mert ugye az örökre ott lesz...
Kerdező erre a kerdesre az a valaszom hogy azert tetovaltatunk mert ilyen kedvunk van. Senkinek semmi köze sincs hozzá. En se kerdezgetem hogy te miert nem tetováltatsz. Jó lenne ha ez visszafele is igy lenne...
3/8 anonim válasza:
Normális ember egyáltalán nem bélyegez meg tetoválás miatt, a felszínes alapon ítélkező szardarabokat pedig tökéletesen kiszűri az ember életéből :)
4/8 anonim válasza:
Mert szerinted, aki tetováltat, az olyat fog magára varratni, ami nem tetszik neki? Nyilván nem, hanem olyat, ami számára kedves/tetszetős, az meg minden csak nem a "bélyeg".
5/8 anonim válasza:
elnézest, az utolsó "a" véletlen maradt ott.
7/8 anonim válasza:
Engem a tetoválásaim miatt primitív bunk.zott le egy ember. Ki bélyegez meg kit? Addig semmi baja nem volt és kedvelt, amíg meg nem tudta, hogy vannak tetoválásaim. Én bőröm, én testem. Akinek nem tetszik, fordítsa el nyugodtan a fejét, nem fogok megsértődni.
Számomra fontos dolgok vannak rajtam, szeretem őket. Nem megbélyegzésként élem meg.
8/8 anonim válasza:
Ahogy az előzőek is irtàk. Szàmunkra kedves, vagy fontos dolgot örökítünk meg magunkon. Jo esetben ez egy sokszor àtgondolt, megfontolt döntés. Vagy sajàt terv alapjàn, vagy a tetovàlóművészre hagyadkozva. Lehet valami jelentés, ami nekünk sokat mond, és kifelé is mutatni akarjuk, vagy egy kedves emlék szerettünkről àllatunkról, és még sok minden màs is. De vannak olyanok is akik testékszerként, vagy diszitésként varratjàk magukat. A lényeg, hogy emiatt nem kell lenézni senkit sem. Van aki sportol, van aki nem, van aki dohànyzik, alkoholizàl, van aki nem. Van aki a kopaszfejbört szereti, màs meg a rasztàt. Ugyan ez van a tetovàltakkal. Sok minden miatt dönthet ugy valaki, hogy csinàltat magàra ilyet, és sok minden miatt dönthet hogy nem. Nem lehet egy kaptafàra venni sem a tetovàltakat, sem a többi embert. Tapasztalatbol tudom, hogy mind a két fajtàban vannak taplo, tanulatlan, agressziv jellemüek ugyan ugy, mint kedves, türelmes, joszàndékuak. Mint minden màs érdeklődési körrel rendelkező embereknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!