Toma9999 kérdése:
Mi a legjobb megoldás egy ilyen mitológiás tetoválásra?
Figyelt kérdés
Mivel oda vagyok a mitológiákért és a különböző korok különböző népeiért ezért van is ilyen tetoválásom. Viszont szeretnék egyet ami összeköti őket. Görög, római, skandináv, kelta...
Mi az a közös pont amit meg lehet ragadni. Azt tudom, hogy az isteneik hasonlóan működnek. Legalábbis az alapok. (A görög és a római egyértelműen) Ebből a szempontból a kelta lóg ki. Mindegyikbe van egy adott formavilág a vésetekben. A kelták egyszerű fonatai, a skandinávok szintén fonatokat használtak de különböző formavilágban, a görögök pedig a szögletesebb és párhuzamos vonalakat használtak hasonló mintákhoz. Hogy lehetne a legtöbbet kihozni a koncepcióból?
2020. aug. 19. 00:57
1/3 anonim válasza:
Szerintem kicsit fordítsd meg a folyamatot - ahelyett, hogy teljesen kész ötlettel állnál neki művészt keresni, nézd ki azt a tetoválót, akinek szereted a stílusát és akivel meg szeretnéd csináltatni és mondd el neki ugyanezt, amit leírtál. Egy jó művész simán megtervezi neked az ötleted alapján és sokkal jobb eredményt kaphatsz így.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem a tetováló művésszel van gond. Gond nélkül megcsinálta. Olyantol hallottam aki csak látta.
2020. aug. 21. 18:44
3/3 A kérdező kommentje:
Bocsi rossz kérdéshez gondoltam ezt válasznak. Rendben. Keresek ilyen tetoválót. :) Az előző válsz másik tetoválásomhoz kapcsolódó kerdéshezv ment volna.
2020. aug. 21. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!