Most komolyan nem tehetek tetoválást? Nincs erre semmilyen megoldás?
Voltam tegnap allergológusnál, és megkérdeztem tőle, hogy tehetek-e tetoválást, ha csinálnak nekem teszteket a kezeimen, hogy mire vagyok allergiás, hogy nem-i okoz problémát. Tudjátok mit mondott? Hogy ne tegyek tetoválást, mert hogy kaphatok sárgaságot, a májam tönkre mehet. Hogy mi van akkor, ha pár év, vagy pár hónap múlva nem fog tetszeni. De én azt kérdeztem, hogy tehetek-e, ha csinálnak a kezeimen teszteket, hogy mire vagyok allergiás, de arra választ nem kaptam.
A háziorvosom azt mondta, hogy tehetek nyugodtan.
Akkor most tehetek, vagy sem. Mert csinálnak nekem minden évben teszteket, hogy mire vagyok allergiás, olyan valamit rácsöpögtet, és ami felduzzad, arra vagyok allergiás. De ha mind a kettő kezemen lesz tetkó, nem tudom, hogy akkor hol fogja csinálni a tesztet.
Tehetek tetkót? Vagy sem?
Vagytok itt allergiásak, akiknek van tetoválásuk, és csinálnak neki teszteket hogy mire vagytok allergiásak? Kérlek segítsetek!!!
😀😀😀😀😀😀 Szerinted nemlehet csinálni allergia tesztet,mert tetoválásodvan/lesz?
Inkább ne is legyen,ha ilyen sok eszed van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!