Tetováló szalonokban szoktak kitöltetni kérdőívet, illetve beleegyező nyilatkozatot aláíratni?
Olyanra gondolok, hogy peldául van-e fémallergiám, vagy valami más, ami kizárná a tetoválás keszítését.
Mivel én fémallergiás vagyok, de tetoválás előtt engem erről senki nem tájékoztatott, így most allergiám jelentkezett a tetoválásra.
Ha a fémet nem bírod, akkor mégiscsak érzékeny.
Szerintem ha lesz egy műtétem vagy bármilyen beavatkozásom, akkor előtte utána nézek, hogy hogyan működik, kb 15-20 perc lett volna.
Persze most ezeket nem bántásból írom, csak hátha más tanul belőle. Sajnálom, hogy ez történt veled. Remélem ez után a szalonban is figyelmesebbek lesznek...
Minden normális tetováló és szalon az oldalán is kirak egy tájékoztatást ezzel kapcsolatban, hogy bárminemű ismert betegséged, allergiád van azt feltétlenül jelezd a tetoválás előtt. Ez egy beavatkozás, így Te magadtól is mondhattad volna, hogy fémérzékeny vagy és nem e jelent ez problémát.
Beleegyező nyilatkozatot nem mindenhol töltetnek ki, attól függetlenül, hogy jó vagy rossz hely. egyébként a legtöbb modern és minőségi festék már nem okoz problémát, még a piros se, viszont mivel a tetováló tű fémből készül, ezért ez önmagában is elég lehet egy extrémen érzékeny személynél az allergiás reakcióhoz. egy tetováló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!