Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválás 18 ev alatt?

Tetoválás 18 ev alatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az erdekelne hogy ugye van egy nyilatkozat amit ki kell tölteni a szülőknek ha a gyermek 18 alatt van. A legtöbb ilyen nyilatkozaton meg kell adni a szülők telefonszámát. Na most, en 17 vagyok es szüleim megengedték a tetkot viszont nem akarnak eljonni velem. Ha nincs ott a szülő akkor a tetováló felhívja oket? Csak mert kulonben miért kell megadni a telefonszámot?

2019. júl. 8. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Bár még nincs tetoválásom, szóval csak gondolom, de ha a nyilatkozat ki van töltve, tel szám is kell, akkor nem valószínű hogy kene szülő, előtte kérdezd meg ahova mész. Vagy esetleg egx évet már nem tudsz várni?:D
2019. júl. 8. 22:35
 2/5 A kérdező kommentje:
De persze ez is esélyes😂 de nagyon reg ota szeretnem mar. Amugy megengedték meg minden csak ugye azt nem tudom hogy mivel meg kell adni szülő telefonszámát, a szalon felhívja e oket. Ami persze nem baj csak nagyjabol sosincsenek telefonkozelben 😅
2019. júl. 9. 07:46
 3/5 $$$$$ ***** válasza:

En is 17 voltam amikr elöször varrattam

. (2 eve volt)Nekem nem hivták. De nem is emlekszem hogy meg kellett e adni. Csak kitöltötték és annyi. Nem is jöttek velem. Se amikr elkertem a nyilatkozatot se amikor vissza vittem...

2019. júl. 9. 17:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszt😁
2019. júl. 9. 19:10
 5/5 anonim ***** válasza:

1, Anyádékat én nem hívnám fel mert bármilyen random felnőtt számát megadhatod.

2, Egy félórát tuti leültetnélek egy kávéra hogy kitudjam mit akarsz miért és hova.

3, Teoretikusan, mert nálunk a 18 a minimum, de volt hogy fél óra dumálás után 18-20 évesekel is abban maradtunk hogy gondolkozzon még. A pénz egy dolog, de lelkiismeret meg hisztitűrőképesség is mérlegelve van.

Amiért szoktunk egyébként lakcímet meg telefonszámot kérni:

-ha nagyhirtelen megbac a ménkű vagy rádesik a ház van kinek szólni

-ha elhagyod a telefonodat stb vissza tudom adni

-ha valaki neagyisten fizetés nélkül távozna tudjuk hol kell kopogni 🙄

2019. júl. 10. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!