Hogy megy 18 év alatt a tetoválás? Muszáj a szülőnek jelen lennie, vagy elég egy nyilatkozat, hogy beleegyezik?
Szalontól függ, ám a szalonok nagy részében elvárják, hogy a szülő személyesen írja alá a nyilatkozatot, telefonos megerősítés sem elég. Szerintem ez érthető, hamisítani meg havert megkérni, hogy vegye fel a telót, nem nagy kunszt. :)
Viszont ha ez megvan, akár korábban, pl. időpontkérésnél aláírják neked előre, vagy ilyesmi (vagy olyan szalont sikerül választanod, ahol nem ragaszkodnak az előttük való aláíráshoz), akkor a konkrét tetoválási folyamatot nem kell végigülniük veled.
Én olyan helyen tetováltattam, ahol csak úgy varrnak 18 év alattit, hogy a szülő is jelen van, és szerintem ez így korrekt.
Utólag nincs ok a panaszra. Ha nem így lenne, akkor egy csomó kölyök megpróbálná átverni a tetoválót, hazamegy valami új művel, másnap meg amikor bemegy a tetováló dolgozni ott várja a felbőszült apuka egy bottal.... Kinek hiányzik ez.
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!