17 évesen szúrathatok két plusz lyukat a fülcimpámba, szülői beleegyezés nélkül?
Ha a vidéki no-name szalonba mész, ahol a korod hallatára azt mondja a lyukasztó, hogy "tegyünk úgy, mintha nem mondtad volna meg", akkor ott igen, kilyukasztják.
Egyébként az igényesebb szalonokba 16 év felett szülői belegyezéssel szúrnak. Bár a legtöbb helyen elég a papír, amit igazából a barátnőd is alá tud írni.
Én magamnak szúrtam ki mind a 8 lyukat, és anyám nem tudott róla.
Szalonban nyilván kértek volna papírt.
Ha nem porcba akarod, orvosi tűvel simán ki lehet szúrni.
Gyógyászati boltban kb 300 ft/db és steril. Utána bepanten krém és alkohol. fülbevaló nem árt ha nemesacél v. ezüst.
Kb. ennyi az otthoni fülszúrás titka.
kérd meg tesód v barátnőd?
koliban sok lánynak szúrtam anno fület. Tényleg egy perces dolog, csak a higiéniára figyelni kell, és kb ennyi.
Hát anyut az előzőeknél hónapokig-másfél évig kellett győzködni. Most ha mást nem, akkor megvárom a 18-at, csak az a baj, hogy addigra már suli lesz, és nem találok könnyen időpontot, ami jó nekem. Mivel kolis vagyok korlátozottak a lehetőségek, hétvégére lehetetlen, hétköznap meg amikorra lehetne akkor tanszoba van a koliba, ahonnan csak szülői kikérővel és betelefonálással mehetek el, akár mennyi idős vagyok. Na mármost, anyám tuti nem fog betelefonálni, hogy engedjenek el.
Viszont azt tudom, hogy nálunk helyben kozmetikusnál meg lehetne oldani szülő nélkül, de az a baj, hogy kisvárosban lakok, mindenki ismert mindenkit, szóval eljutna anyuhoz, hogy mire készülök :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!