15 évesen tetoválás szülői beleegyezéssel?
Figyelt kérdés
15 évesen szülői beleegyezéssel lehet tetováltatni? Egy idézetet szeretnék a bal alkaromra, édesanyám beleegyezett.És még az lenne a kérdésem hogy pécsen van olyan szalon ahol megcsinálnák?2018. jan. 22. 01:09
1/4 anonim válasza:
Úgy tudom lehet szülői beleeggyezéssel bár nekem úgy rémlik 16 nak kell lenni legalább de ez nem biztos na meg szalontól függ hogy elvállalják e. Mindenképp gondold át azért, hogy akarsz e meg a mintában legyélbiztos hogy jó lesz e az perste ha nagyon megbánnád át lehet üttetni de akár lézerrel vagy plasztikai műtéttel le lehet szedni de nyilván ez nagyon macerás szóval remélem határozottszemélyiség vagy és nem bánod meg. Pécsen én nem tudok szalont de ha találsz nézd meg a művész portfólióját hogy tudd jó e amunkája ez nagyon fontos ha nem akarod hogy elrontsák a tetkód nameg felvarrás előtt a mintát le kell ellenőrizni hogy nincs e elírva. Ha meg van csatolhatnál képet ide milyen lett hogy lássuk, sok sikert!
2/4 $$$$$ válasza:
Jaja. 16 tol lehet szülői beleegyezéssel. Es am jol gondold at mert szerintem az idezeteket lehet a legjobban megbanni. Felre ne erts nekem is van tetkom es még lesz is jó pár és idézetet is fogok csináltatni . Csak mondom hogy gondold át rendesen :) . De ha biztos vagy benne akkor csináld ha betöltöd a 16 ot :) .
3/4 A kérdező kommentje:
Jovo penteken megyek:)
2018. márc. 16. 03:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!