11/13 anonim válasza:
Szerintem nem szexi. Nekem szexiség szempontjából jobban bejön valami szép, egyszerű dolog a kulcscsontnál, a mellkason, a mell alatt vagy az oldalon végigfuttatva, de engem ezek a testrészek fognak meg. Már ha az elhelyezés is beleszámít a kérdésbe.
Ha nem, akkor ez csak egy pillangó. Kedves, aranyos, szép is lehet, de szexinek nem mondanám.
12/13 anonim válasza:
Inkább olyat érdemesebb leginkább ami valamiféle jelentessel bír ami számodra fontos.mer az oke h megtetszik egy tetkó es ugy dönteszz magadra tetoválod,de egy kis idő mulva pedig már az nem fog tetszeni akkor pedig az lesz h mehetsz takarniii...nem roszz ez sem, de már olyan sok embernek van ilyen tetkoja.
13/13 anonim válasza:
Sokkal szexibb, ha azonnal rá tudod vágni, hogy egy tattoo miért van ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!