Előfordult már veletek ilyen?
Figyelt kérdés
Tetoválás után a környezeted, sőt némelyik barátod is eleinte csak rosszallóan nézte, majd nem is nagyon kontaktált veletek?2020. jún. 23. 20:31
2/7 $$$$$ válasza:
Soha. Egy baratomat se zavarja sőt nem is erdekli őket. Se a környezetembe lévőket. De ha mégis zavar valakit pont nem erdekel😂😂.
19/F
3/7 anonim válasza:
Nem. Te mit tetováltattál magadra? Valami önkényuralmi jelképet?
4/7 A kérdező kommentje:
Neem, semmi extrát, annyi hogy eljön a kézfejeimen is, meg van a fejemen is egy rész, de pl a sötét hajam már fél centisen takarja ha akarom. A kézfejem nyilván nem tudom takarni, de miért kellene..
Érdekes mód pénzügyi területen a munkámban se volt soha gond, de ő mióta megvan teljesen elítél
2020. jún. 24. 10:03
5/7 anonim válasza:
Érthető. A prolikat leszámítva a legtöbb ember nem kifestőkönyvként tekint a saját testére. Aki meg az arcát is kipingálja, az meg egy bohóc.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem említettem az arcom, ott nincs. Szerintem proliság inkabb barkit kinezet alapjan ítélni.
Megírom még egyszer, fej... nem arc..
Érdekes hogy aki tetovált az a proli, de a mondat értelmezésig nem jutsz el
2020. jún. 25. 09:52
7/7 $$$$$ válasza:
Ne fogalalkozz vele. Az 5 ös szinte minden kerdes alá ír valami ilyesmit.... De egyszer szívesen elbeszelgetnek vele előben. Nagy nulla lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!