Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok veletek és néha előford...

Lányok veletek és néha előfordul ilyen vagy csak én vagyok ilyen fura?

Figyelt kérdés

Szóval időnként előfordul hogy amikor a neten olvasgatok dolgokat és találok csuda tippeket hogy hogyan éljünk egészségesebben, hogyan legyünk szebbek, jobbak, szexibbek stb stb mi mindannyian ismerjük ezeket a szuper csajos oldalakat meg videókat. Ezeket nézegetve egy ideig mindig nagyon csajosnak érzem magam és alig várom a következő napot amikor megyek valahova és kiöltözhetek, kifesthetem magam, kipróbálhatom ezt az új frizurát amiről olvastam, aztán elkezdek valami motiváló szép zenét hallgatni és már szinte sirok a boldogságban ... nem is tudom mi miatt.

Ez normális? Valaki más aki néha igy megbolondul?

Köszi előre is a válaszokat!! :)

21/l

2018. nov. 11. 21:44
 1/6 A kérdező kommentje:

wao, valakinek rossz napja van, ne aggódj bármennyire is dolgozol, nem tudod elrontani az enyémet ! :)

Várom a további válaszokat, mindenkinek szép napot kivánok!

2018. nov. 11. 22:22
 2/6 anonim ***** válasza:
66%

Néha kitalálom melyik ruháimat kéne együtt hordani, találok valami inspiráló képet, és szinte szerelmes vagyok a szettbe amit összeraktam.

Szerintem meglátszik az emberen, hogy ahogy belül érzi magát, úgy fog viselkedni. (Mikor felvettem egy jelmezt, valahogy úgy éreztem magam mint az a karakter)

Szóval tök jó ha így vagy vele.

22L

2018. nov. 12. 00:01
 3/6 anonim ***** válasza:
34%

Én nem olvasgatok ilyeneket, leginkább mindig valami újat tervezek, alkotok s nem egy dolgot, amit készítek azt hordom is.

Szeretem azt, hogy önmagam adhatom s ez az én/stílus bejön a környezetemnek - az pedig mégjobb érzés amikor a munkáimról érdeklődnek hol vettem s mondom "ez nem visszakacsintós darab".

Megnézik s jól esik, hogy tetszik nekik az újabb munkám. 😄

Az pedig fokozza a hangulatot, hogy mindig akad udvarló. (szimplán kedves vagyok velük is semmi több és nem is akarok többet senkitől)

Új helyemen is kedvelnek, az pedig mégjobb hogy olyan kis családias összetartó csapat 😄 a szombati munkanapot lebeszélték a főnökkel:

Mindenki kivette szabadságnak ><

Én mondjuk melózni szerettem volna s átkértem magam a másik épület csapatjához arra az egy napra.

Érdekes esemény sorozatról kaptam információkat velem kapcsolatban.

Pirultam is 😵

Vasárnap pedig bejelölt egy illető onnan - igaz picit aggódok, hogy finoman utasítsam el s ne legyek kirugva ><"

Várok pár napot míg reagálok.

A zene mindig jöhet. A napomat is képes feldobni nem kicsit 😏

Főleg, hogy hamarosan koncerteznek erre 😍

25/N

2018. nov. 12. 05:35
 4/6 anonim ***** válasza:
85%

Igen én is érzek így.

Aztán jön a pillanat, hogy mennem kéne valahová, vagy a kiválasztott szett a fejemben 1000x szexibb, mint ahogy megvalósítva és oda minden lelkesedésem :/

2018. nov. 12. 08:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Jól érzed magad a bőrödben ennyi.

Mondjuk én még nem sírtam a boldogságtól ha csinosan felöltöztem :D

2018. nov. 12. 11:00
 6/6 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Kiskoromban ragadott el ilyen érzés barbies mese nézés után:DDD
2018. nov. 12. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!