Lányok veletek és néha előfordul ilyen vagy csak én vagyok ilyen fura?
Szóval időnként előfordul hogy amikor a neten olvasgatok dolgokat és találok csuda tippeket hogy hogyan éljünk egészségesebben, hogyan legyünk szebbek, jobbak, szexibbek stb stb mi mindannyian ismerjük ezeket a szuper csajos oldalakat meg videókat. Ezeket nézegetve egy ideig mindig nagyon csajosnak érzem magam és alig várom a következő napot amikor megyek valahova és kiöltözhetek, kifesthetem magam, kipróbálhatom ezt az új frizurát amiről olvastam, aztán elkezdek valami motiváló szép zenét hallgatni és már szinte sirok a boldogságban ... nem is tudom mi miatt.
Ez normális? Valaki más aki néha igy megbolondul?
Köszi előre is a válaszokat!! :)
21/l
wao, valakinek rossz napja van, ne aggódj bármennyire is dolgozol, nem tudod elrontani az enyémet ! :)
Várom a további válaszokat, mindenkinek szép napot kivánok!
Néha kitalálom melyik ruháimat kéne együtt hordani, találok valami inspiráló képet, és szinte szerelmes vagyok a szettbe amit összeraktam.
Szerintem meglátszik az emberen, hogy ahogy belül érzi magát, úgy fog viselkedni. (Mikor felvettem egy jelmezt, valahogy úgy éreztem magam mint az a karakter)
Szóval tök jó ha így vagy vele.
22L
Én nem olvasgatok ilyeneket, leginkább mindig valami újat tervezek, alkotok s nem egy dolgot, amit készítek azt hordom is.
Szeretem azt, hogy önmagam adhatom s ez az én/stílus bejön a környezetemnek - az pedig mégjobb érzés amikor a munkáimról érdeklődnek hol vettem s mondom "ez nem visszakacsintós darab".
Megnézik s jól esik, hogy tetszik nekik az újabb munkám. 😄
Az pedig fokozza a hangulatot, hogy mindig akad udvarló. (szimplán kedves vagyok velük is semmi több és nem is akarok többet senkitől)
Új helyemen is kedvelnek, az pedig mégjobb hogy olyan kis családias összetartó csapat 😄 a szombati munkanapot lebeszélték a főnökkel:
Mindenki kivette szabadságnak ><
Én mondjuk melózni szerettem volna s átkértem magam a másik épület csapatjához arra az egy napra.
Érdekes esemény sorozatról kaptam információkat velem kapcsolatban.
Pirultam is 😵
Vasárnap pedig bejelölt egy illető onnan - igaz picit aggódok, hogy finoman utasítsam el s ne legyek kirugva ><"
Várok pár napot míg reagálok.
A zene mindig jöhet. A napomat is képes feldobni nem kicsit 😏
Főleg, hogy hamarosan koncerteznek erre 😍
25/N
Igen én is érzek így.
Aztán jön a pillanat, hogy mennem kéne valahová, vagy a kiválasztott szett a fejemben 1000x szexibb, mint ahogy megvalósítva és oda minden lelkesedésem :/
Jól érzed magad a bőrödben ennyi.
Mondjuk én még nem sírtam a boldogságtól ha csinosan felöltöztem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!