1/9 anonim válasza:
Nekem ez már a túl sok kategória. Miért szeretnél ekkorát magadra?
2/9 anonim válasza:
A kivitelezése igényes, jó munkának tűnik, de nekem maga a minta nem tetszik.
3/9 anonim válasza:
Szép, igényes munka, szeretem az ilyen fajta tetoválásokat. Nekem sok lenne, kézfejre nem varratnék, de gondolom neki passzol a stílusához :)
4/9 anonim válasza:
Szép a rajz, de ugyebár nem egy egyedi valami, ráadásul tiszta fekete lesz tőle a karod, ami csúnya.
5/9 anonim válasza:
Szépnek szépen ki van dolgozva, de maga a minta annyira nem tetszik, plusz nekem azok a tetkók tetszenek, amiknek belső, mély jelentésük van. Ennél max annyi jelentést látok bele, hogy valaki kocka :)
De persze belemagyarázhassuk, hogy a harcos maga a viselő, és a sárkány a rák, amit megszelídített és legyőzött - így már tetszene, de kötve hiszem, hogy erről van szó :D
6/9 A kérdező kommentje:
Nem pont ezt szeretném magamra hanem inkább az eredetit realisztikusba, azért ez túl gore ( nem is tudom hogy fogalmazzam meg ez mit is jelent, ilyen brutálisabb, félelem keltőbb hatása van), meg van a maga jelentősége a számomra ha érdekel privibe megírhatom, meg szerintem attól valaki nem feltétlenül lesz kocka hogy szereti a gyűrűk urát :D
2020. ápr. 14. 16:22
7/9 A kérdező kommentje:
meg szerintem ez a tetoválás még lightosabb is mint a többi ettől a művésztől
2020. ápr. 14. 16:24
8/9 anonim válasza:
Mintha egy rakás szarba nyúlt volna az illető.
9/9 anonim válasza:
Nekem tetszik de azert magamra nem varrhatnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!