Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Miért nem találok ilyen...

Miért nem találok ilyen tetkóról képet?

Figyelt kérdés

Egy szöveget szeretnék a nyakamra függőlegesen, szóval hogy a gerincem fele megy a szöveg a tarkómtól.

így (nem

ezt a szöveget) :

[link]

Azt nem értem hogy nem

találtam szinte egy olyat sem, amin a betűk egymás alatt vannak, szóval nem kell elfordítani a fejed, hogy el tudd olvasni. Nem tudom ez mennyire érthető így 😂 Ha valaki mégis érti, szerinted miért van ez? úgy nem annyira olvasoható a szöveg?

2019. szept. 7. 20:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ilyenre gondolsz?

Szerintem azért nem nagyon van belőle, mert a latin betűk különállóan nem néznek ki jól, túl kicsik, nem túl cifrak, ha szövegként szeretnéd. Ezek általában pár ciradas nagybetűs minta szokott lenni.

Pl a kínai, japán irasjelek sokkal jobban mutatnak.

Amúgy szerintem a ferde szöveget simán el lehet olvasni, nem kell ahhoz elfordítani a fejét.

Európai ember könnyebben olvassa fordítva vagy fejjel lefelé, mint

h

a

í

g

y

v

a

n

í

r

v

a

2019. szept. 7. 21:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Ahaaa tökéletesen értetted a problémám és nagyon jót írtál! Köszönöm szépen!! :)
2019. szept. 7. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!