Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mi a velemenyetek errol a...

Mi a velemenyetek errol a tetkorol?

Figyelt kérdés

Tegnap varrattam, nekem nagyon tetszik estudom h ez a fo szempont,csak erdekel masok velemenye is:) szoval mitgondoltok?:D

[link]

2016. szept. 10. 18:47
 1/10 anonim ***** válasza:
21%
Hat ezt aztan erdemes volt, rettento mely mondanivaloja van. Firkaltass meg magadra egy Pithagorasz-tetelt meg valami tangensfuggvenyt is.
2016. szept. 10. 19:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Bocs denemez volt a kerdes:DD egyebkent van jele tese szamomra, nem bivatbol csinaltam, ezzel a szimbolummal tarsitom/ebbe a szimbolumba foglaltam a sajat komplex erzeseim es a gonfolkodasom es az eletfilozofiam. Nem divat, nem tucat, nem tomeg tetko.csak sajat magam miatt varrattam.
2016. szept. 10. 19:33
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Nekem tetszik. Amúgy egyáltalán nem kötelező,h mély mondanivalója legyen a tetkónak. Egyedül az számít,h a "tulajdonosának" tetszen. És pont ezért nem is tennék ki ilyen kérdést 😉. Kit érdekel,h másoknak mi a véleménye egy már meglévő tetoválásról??
2016. szept. 10. 19:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt:D nemleszek depis ha valakinek nemtetszik:D nekem tetszik,akerdest csak azert tettem fel mert kivamcsi vagyok😊
2016. szept. 10. 19:59
 5/10 anonim ***** válasza:
73%

Idézhetlek?

Kérdésed: "Mi a velemenyetek errol a tetkorol?"

Kommentre válaszod: "Bocs denemez volt a kerdes"

Én is leírom a válaszom: egy tragédia, ultragáz.

Ha jelentése van számodra :DDD, akkor ne rakd a kirakatba, mert aki nem érti, az hülyének néz. :)

A véleményem ez. Vajon lepontozol, mert nem ömlengtem, hogy milyen szuper, mély értelmű, igényes, művészi és a többi?

2016. szept. 10. 21:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Nempontozlak le:D am a kerdes nem arrol szolt h azt firtassak h van-e jelentese:D mert tenyleg nemez volt a kerdes
2016. szept. 10. 21:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
nem rossz
2016. szept. 10. 22:02
 8/10 anonim ***** válasza:

De, a kerdesed pontosan az volt, hogy mi 'mitgondolunk'. Azt gondoljuk, hogy gazul nez ki.

Mondd, kisfiu, minek kerdezel, ha amugy senki mas velemenye nem erdekel, csak akkor ha 100%-ban egyezik a tieddel?

2016. szept. 11. 11:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem maga a minta nem jön be, de rajtad van szóval ha neked tetszik akkor mindenki happy, viszont a kidolgozása tényleg szép.
2016. szept. 12. 20:59
 10/10 A kérdező kommentje:
A kidokgozassal maximalisan megvagyok elegedve, a csaj nagyon profi volt:)
2016. szept. 12. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!