Mi a véleményetek erről a tetkóról?
jobb combra szeretném :)
igazából, még nem teljesen döntöttem el hogy ez lesz,de mindenféleképpen szeretnék, és a combomra
ha van ötletetek akkor azt megköszönöm :)
tudom hogy egy tetoválásnak kel, hogy legyen története..az ilyen divat tetkókat én sem csípem. De nagyon szeretnék már egyet. :)
szerintem szép, de ne azért csináltass tetoválást mert te már nagyon szeretnél, kb mindegy mi, csak legyen már... ha mst úgy gondolod, hogy valószínüleg ezt szeretnéd, akkor nézegesd mondjuk egy fél évig a képet. ha megunod, vagy egy idő után nem tetszik akkor ne csináltasd meg.
ja és alapnak ez egy jó ötlet, de nagyon kérlek, mutasd meg egy tetoválónak és kérd meg, hogy tervezzen neked egy hasonlót. ne más tetoválását varrasd magadra!
az meg egy hülyeség szerintem, hogy kell lennie történetnek. nekem az egyiknek csak annyi a sztorija, hogy egy kedvenc művészem rajza, a másik meg a kedvenc virágom, ennyi... túl van misztifikálva ez a jelentés dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!