Első tetoválás mikből áll?
Én az első mintámhoz 3 képet vittem, kettőben volt olyan motívum, amit szerettem volna, a harmadiknak a grafikája és hangulata tetszett, aztán megbeszéltük az ötletet és ebből rajzolta meg a mintát. Az első kettő nem volt az igazi, de harmadszorra sikerült.. ennek már 12 éve, azóta sem bántam meg :)
Az elhelyezést még gondold át, részletgazdag mintát csuklóra nem fogsz tudni terveztetni. Mostanában nagyon divatos a "fine line micro tattoo" fajta pici és részletes minták, amivel ez ráférne a csuklódra, de abból 5 éven belül egy elmosódott paca lesz és eltűnnek a részletek, szóval semmiképp se ajánlanám. Alkarra esetleg, de én nem feltétlenül választanék elsőre látható mintát, persze a te döntésed :) Nekem csak a 8. ment karra, előtte hátra és bordára varrattam. Ami a fájdalmat illeti, a te egyéni fájdalomküszöbödön múlik, nekem olyasmi érzés, mintha dörzspapírral mennének át a testrészen, a törölgetés jobban szokott fájni, mint maga a tetoválás :D
Mindenképp aludd ki magad az időpont előtt, igyál sok vizet, egyél rendesen, előző este ne igyál alkoholt, vigyél magaddal valamilyen cukros löttyöt és vizet, előtte meg pár hétig kenegesd testápolóval a helyet, ahová szeretnéd, ha megfelelően van hidratálva a testrész, akkor könnyebb lesz vele dolgozni.
Miután eldöntötted, hogy milyen stílusban szeretnél tetováltatni, keress olyan művészt, aki az adott stílusban profi, tanulmányozd az insragramfotóikat, így tuti megtalálod azt, akinek a munkái a legjobban tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!