TranquilityCherry kérdése:
Első tetoválás mikből áll?
en azert azt mondom neked ne feltuno helyre csinaltas ,olyan helyre amit el tudsz takarni,nem tudhatod mit hoz a jovo,
2020. febr. 12. 05:43
Bemész te, aztán jön To, és válás lesz a vége.
2020. febr. 12. 08:01
Vittem képeket és elmondtam mit hogy szeretnék, ő pedig megrajzolta :)
A fájdalom sok mindentől függ. Hol lesz a tetoválás, mekkora, mekkora a fájdalomküszöböd? Ha választanom kell, a felkarom fájt a legjobban, de csak az idő miatt. Alkalmanként 3-4 óra, a vége felé már bármi jó lett volna, csak ne töröljön mégegyszer XD Utána semmi extra, kenegetés, ne áztasd..stb de ezt majd úgyis elmondja
2020. febr. 12. 09:01
4/12 A kérdező kommentje:
Köszii, csak mert amit én elképzeltem nem tudom lerajzolni egyszerűen és képet se nagyon találtam hasonlót. Ez milyen lenne--farkas gesztenyefa levelekkel körülvéve. A farkasokat imádom és a gesztenyefa a kedvenc fám. 😃
5/12 A kérdező kommentje:
Ja és lehet inkább a csuklómra tervezem picibe nem óriásba.😄Ott eltudnám rejteni ha úgy adódna. Meg annyire feltűnőt nem terveznék.
Csuklóra picibe biztos hogy nem lehet egy farkas+gesztenyelevelet úgy,hogy kivehető is legyen. Egyébként szerintem ez a két dolog nem is igazán összeillő. De mondd el a tetoválónak, hogy ez az elképzelésed,hogyan lehetne ezt összerakni? Biztos lesz ötlete,csak találd ki, hogy milyen jellegű legyen. Szerintem ha a farkasról viszel egy kb képet, ami neked tetszik, azon már el lehet indulni.
2020. febr. 12. 12:45
7/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a kettő nem illik össze, de egy tetkónak nem mindig kell, hogy összeilljen valami nem? ÉS szerintem kicsibe is meg lehet oldani, hogy szép legyen. :).De köszi a tippeket.
8/12 A kérdező kommentje:
És nem igazán picibe tervezném se nem fél karosra :D. És azért ezt a kettőt választottam, mert ezt a két dolgot szeretném mindig látni :).és magamnak csinálom nem másnak, aki szerint nem illik össze...
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi pont az ilyen jellegű kommentek érdekelnek a legkevésbé, de köszi aranyom, hogy feláldoztál az életedből ezt a pár percet, hogy leírd ezt nekem :D.
Nyilván magadnak csináltatod és olyan legyen, amilyet te szeretnél! Csak azt mondom, hogy a farkast általában más jellegű fákkal ábrázolják, számomra ezért is nehezen elképzelhető. De egy jó tetováló olyat fog rajzolni, hogy felülmúlja a képzeleted. (legalábbis én így voltam vele)
Szóval vidd el az ötleteidet és majd ő valósággá formálja :)
Esetleg ha elkészül és még jársz erre, szívesen látnám milyen lett!!
2020. febr. 12. 14:51
Kapcsolódó kérdések: