Fehér tetoválás?
Nem éri meg, csúnya lesz. Néhány év után úgy fog kinézni, mint egy elrontott hegtetoválás. Keress rá neten.
Fehér bőrre meg pl színes tetoválásnál nem is szoktak rámenni sok esetbe , simán üresen hagyják, ahol fehér lenne.
Szerintem nagyon csúnya.
Amikor megtudtam, hogy létezik ilyen, - azt hittem olyan szép fehér és légies, mint a fehér hennával készült nem tartós verziók - amik szerintem gyönyörűek.
De sajnos nem... egyáltalán nem olyan. Leginkább valami csúnya, behegesedett égési sérülésre hasonlít. 😫
Egyáltalán nem éri meg szerintem.
Zagyvai Gábornál csináltattam 5 éve. Nem csúnyult, nem sárgult, nem fakult, nem torzult az évek alatt. Tény, hogy sokan hiszik, hogy kreatívan vágtam eret, de ebbe már beletörődtem :D
Hófehér bőröm van, a napon nem barnulok, csak égek. Egy kreol bőrnél természetes, hogy sárgás lesz, hiszen a bőr pigmentjei is fedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!