Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Titeket zavar a...

Lányok! Titeket zavar a szemüvegetek lencséjének a vastagsága?

Figyelt kérdés
2019. júl. 21. 11:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért zavarna, mikor szép vékony? Gyerekkoromban volt nagyon vastag, de akkor nyilván ezzel nem foglalkoztam.
2019. júl. 21. 12:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Az egész szemüveg zavar, úgyhogy nem is hordom
2019. júl. 21. 12:51
 3/6 Metionin ***** válasza:
Engem kb. az zavar a legkevésbé. Sokkal jobban zavar benne hogy látom a keretet meg hogy ott marad a tappancsok nyoma az orromon. Ja és a fülem is fáj a szárától ha egész nap rajtam van. Már sok éve inkább lencsét hordok.
2019. júl. 21. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Mivel szemüveg nélkül semmit sem látok, az zavar a legkevésbé. Lencsét pedig már nem tudok hordani😭
2019. júl. 21. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet direkt vékonyított lencsével venni, nem sokkal drágább:-)
2019. júl. 21. 22:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem. -6os a szemem, aszférikus, és többször vékonyított lencsét raktunk bele, így sem keskeny. De látok vele, és ez a lényeg. Nem lehetett ennél vékonyabbat készíttetni.

Szégyelljem? Kéne? Ugyan már, ez egy eszköz ahhoz, hogy lássak, és amúgy az égvilágon senkit nem érdekel, hogy mennyire vastag a lencse a keretemben. Vaksi vagyok, így jártam, ha nem műtetem meg, akkor ez kell ahhoz, hogy rendes életet tudjak élni.

2019. júl. 21. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!