Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szemüveges lányok! Titeket ez...

Szemüveges lányok! Titeket ez nem zavar?

Figyelt kérdés

Nem zavar az titeket hogy mikor új szemuvegetek lett (tt a keretre gondolok) és később visszanézitek a képeket amin az előző szemuvegetek volt, és csunyanak erzitek magatokon, pedig annak idején nagyon tetszett. Pl engem nagyon zavar hogy ha megkoszontenek képekkel szulinapomkor akkor több régi szemüveges kép is előjön amit gaznak érzek, és úgy gondolom hogy nagyon csúnya voltam benne. Úgy érzem hogy ami most van abba vagyok “szep”.

Titeket zavar?

17/L

2018. aug. 9. 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Anno én is szemüveges voltam, közel 8 évig.

Hát igen. Nagyon nehéz eltalálni a keret fazonját/formáját, főleg abban a korban, amikor kívül-belül-stílusban állandóan változol.

És igen, sajnos voltak olyan periódusok az életemben, amiken most röhögök, mert mintha szándékosan választottam volna olyan szemüvegeket, amik a lehető legrosszabbul álltak. 😂😅

Persze akkor még baromira tetszettek, és a világért sem tudtam volna mást elképzelni magamon, mert megvoltak az ideáljaim (civil emberek), akiket non stop cosplayeltem.

2018. aug. 9. 13:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is pont így vagyok. :D 5. keretemnél tartok, és utálom a régieket. Mondjuk lassan az újat is, sajnálom, hogy hagytam magam rábeszélni. :(
2018. aug. 9. 14:12
 3/8 anonim ***** válasza:

2 éve vagyok szemüveges,eddig 1 keret volt csak,de szerintem borzalmasan állt,mikor használtam is gyűlöltem. Egy keret se áll jól:((

Most a lencsével próbálkozok

2018. aug. 9. 15:48
 4/8 anonim ***** válasza:
61%
Nem, mindig olyat választok, ami tetszik. A régieket is hordom, ha újat veszek.
2018. aug. 9. 16:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!😘
2018. aug. 9. 19:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én jópár éve használok már szemüveget,amíg gyerek voltam és a lencse nem volt a legbiztonságosabb számomra mindennap szemüveget használtam.Nekem mindig 2volt csináltatva,hogy tudjam váltogatni őket,szerencsére ilyen problémám nem volt mert a nővérem optikus volt,és rendre megmondta a szemembe,ha nem állt jól az adott keret amit próbáltam,így sosem nyúltam mellé.
2018. aug. 9. 22:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez csak a divat miatt van. Mondjuk olyan 5 éve a keskeny volt a divat, most a nagy sztks. :D Szóval lassan ódivatú a keskeny fazon... Volt egy időben h az alul "damilos" volt a menő, most kb lassan ciki.. Szóval az akkori keretek közül tenyleg jól állt az, de a mostaniak kozul réginek számít es azert erzed úgy h nem is volt jó.
2018. aug. 11. 15:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom! :)
2018. aug. 13. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!