Szemüveges lányok! Titeket ez nem zavar?
Nem zavar az titeket hogy mikor új szemuvegetek lett (tt a keretre gondolok) és később visszanézitek a képeket amin az előző szemuvegetek volt, és csunyanak erzitek magatokon, pedig annak idején nagyon tetszett. Pl engem nagyon zavar hogy ha megkoszontenek képekkel szulinapomkor akkor több régi szemüveges kép is előjön amit gaznak érzek, és úgy gondolom hogy nagyon csúnya voltam benne. Úgy érzem hogy ami most van abba vagyok “szep”.
Titeket zavar?
17/L
Anno én is szemüveges voltam, közel 8 évig.
Hát igen. Nagyon nehéz eltalálni a keret fazonját/formáját, főleg abban a korban, amikor kívül-belül-stílusban állandóan változol.
És igen, sajnos voltak olyan periódusok az életemben, amiken most röhögök, mert mintha szándékosan választottam volna olyan szemüvegeket, amik a lehető legrosszabbul álltak. 😂😅
Persze akkor még baromira tetszettek, és a világért sem tudtam volna mást elképzelni magamon, mert megvoltak az ideáljaim (civil emberek), akiket non stop cosplayeltem.
2 éve vagyok szemüveges,eddig 1 keret volt csak,de szerintem borzalmasan állt,mikor használtam is gyűlöltem. Egy keret se áll jól:((
Most a lencsével próbálkozok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!