Vannak itt olyan lányok/nők, akik szívesen hordank nagy karikafülbevalókat? A túl sok sminket nem találom szépnek, de ez a viselet tetszik, vonzónak találom.
Én nem szeretem a karikafülcsiket, nem illik a kerek fejemhez, plusz még szerintem ci........ányos is, mérettől, színtő függetlenül, szóval nem jönnek be!
Én hosszú-vékony(de nem vállig érő és nem is levesbelógó)csüngőket szoktam hordani. Nekem azok a legeslegszebbek! Kerek archoz amúgy is az inkább jobban áll!!!!!
Szia!
Én szeretem a karika fulbevalókat de inkàbb csak a kisebbeket, még így is folyton bele akad a hajam XD
Én Csak mostanában fedeztem fel ezeket a fajta fulbevalokat mert régebben édesanyám c...nyosnak tartotta de nekem ezzel a stílussal(ha ezt lehet stílusnak nevezni) nincs bajom, mondjuk én a nagyobbakat nem igazán szeretem, meg arany színben sem tetszik de mattos ezüstben nagyon jól néz ki.
14/L
6-os!
Miért csak 18 évesen lyukasztottad ki a füleidet? Örülök, hogy tetszik ez a stílus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!