Melyik a legjobb smink márka a drogeriakban? (+Vélemény)
Catrice és a Maybelline ami szerintem olcsóbb, mindkét drogériában kapható és jó minőségűek a termékeik.
Catrice esetén a camouflage korrektor és a HD liquid alapozó nagyon jó meg a bronzosítójuk, illetve gyakran vannak jó limitált kiadásaik.
Maybelline esetén a Fit me! vonal amit nagyon szeretek (jelenleg kőpúder, alapozó, pirosító és folyékony korrektor kapható itt, de remélem lassan elkezdik árulni az alapozó üveges verzióját és a porpúdert is) illetve néhány szempillaspirált próbáltam a márkától azok ia jók voltak de a nevükre már nem emlékszem.
A Maybelline nagyon jó minőségű. Szempillaspirált, szemöldökformázót és tust csak tőlük veszek, mert simán kenterbe ver számos high end terméket is.
Müllerben, illetve a nagyobb DM-ekben, Rossmannokban már van Makeup Revolution. Elképesztően gyönyörű palettáik vannak, és én már akkor is rendeltem tőlük, amikor még csak online voltak jelen az országban.
Illetve bármilyen hihetetlen, a DM saját márkája, a Trend It Up dolgai között is vannak meglepően jók, pl. a kontúrpalettájuk, púder, szájkontúr ceruza.
Drogériás rúzsok közül a Rimmel Stay Matte verhetetlen, ami azért érdekes, mert a por állagú termékeik egyáltalán nem mondhatók nagy durranásnak.
A Miss Sportyt, Essencet egyáltalán nem ajánlom. Ezek 10-12 éveseknek szánt “tini” márkák, és pont ezért legkevésbé sem éri meg sem tartósságban, sem árban.
A L’Orealban csalódtam. Nevetségesen túlárazott és marketing-designolt mindenük ahhoz képest, hogy a Maybelline kacagva lenyomja az összes terméküket.
Nekem olcsobb cuccokbol jelenleg ezek vannak itthon, ez mind nagyon bevalt.
Catrice: Camouflage korrektor, transzparens puder, több kis szemhejpaletta es mono szemhejpuder koromlakkok.
Lovely: szempillaspiralok, K-lips folyekony ruzsbol tobbfele, ezeket nagyon szeretem.
Essence: kek kupakos vizallo tus. A legjobb a vilagon, rengeteget probaltam mar, 20 eve huzom a szememet es siman jobb mint a 20-30 dollaros agyonhypeolt cuccok.
Makeup Revolution: szemhejpalettak, van par nagyon jo.
Catrice cuccok nagyon jók. Camuflage korrektorral folyékony és tégelyes kiszerelésben is meg vagyok elégedve 1000 ft körüli ára ellenére.
A miss sporty termékek valóban rosszak, de az essence-t nem akarom lehúzni bár nem sok terméküket próbáltam de a szemöldökcerkájuk elég jó, es a körömlakkok is. 500 ft-ért nagyon megéri főleg hogy akár 6 napig vállalhatóan néz ki, nem pattogzik le könnyen. Számomra jobb minőség mint bármelyik 2000-3000 ft-os lakk. Szóval nem kell leírni azzal h tinimárka. Bár tényleg az, ahogy a rivaldelup young is, amiből csak a pirosítí-bronzosító stb por állagú cuccokat ajánlom mert meglepően jók.
Maybellyne sminkekkel is meg vagyok elégedve, főleg a szempillaspirálokkal.
Amúgy ajánlom neked a krémmánia nevű oldalt, nézz rá én is az alapján szoktam tájékozódni árakról és véleményekről hogy érdemes-e megvenni valamit.
Ezek nem a legjobb smink márkák a drogériákban de érdemes kipróbálni mert szerintem nincs túl sok különbség pl a Rimmelhez képest amiből pl egy korrektor 3500-4000 forint körül van
Én a Trend It Up-ot tudnám ajánlani megéri az árát szerintem nem drága és nagyon jó minőségűek ezek a termékek én a Trend It Up nak a korrektorját, folyékony matt rúzsát és a körömlakkjait próbáltam es nagyon megvoltam vele elégedve🙂
Az essens termékeket is tudom ajánlani csak sajnos nem minden terméke jó a szemhélypúder palettáival nekem az a bajom hogy pl egy pezsgősebb csillogósabb plettának csak a felső rétege csillámos és alatta ugyanaz a szín van csak egy szem csillám sincs benne.
De az essens rúzsokat én nagyon szeretem mert igaz ha iszol akkor lejön de a textúrája kellemes, könnyen felvihető megéri azt a kb 800 forintot🙂
Remélem tudtam segíteni
Én nagyon szeretem a revolution-t bár a müllerekben több termék kapható belőlük.
Nem drága nem is olcsó olyan közepes árkategória de nagyon jó minőségért.Nekem ez vállt ve a legjobban.
De a lovelyt is szeretem leginkább a spiráljait és highlightereit.
A trend itt up-nak is vannak jó termékei.
1. Maybelline . Bar nem a legjobb arkategoriaju de az az a sminkmarka amire sose tudtam egy rossz szot sem mondani. A sky hight jmadom gyonyoru amit a szempillaimmal tesz, a korrektora valami brutalis mindenhibam elfedi,nagyon konnyu es nyogyon egyszeru hasznalni. A lifter gloss szajfeny meg valami zsenialis. Gyonyoru szinei vannam tartos , nem ragad es imadom!!!!
2. Essence. Az a legolcsobb rosamanos smink marka. A korrektora hihetetlen termeszetes fedest nyujt es meg matt is nagyon illeszkedik a boromhoz. A pudere is gyonyoru es nem kell egy betonkevero mennyiseget hasznalnom hogy erezzem a hatasat. A juicybomb erte egyszeruen szerelme svagyok. Az illatuk es a termek maga is fantasztikus!!! A szerumjait meg imadja a boromon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!