Melyik fajta szemhéjtust a legkönnyebb használni? És abból melyik márka a legjobb szerintetek?
nekem is a zselés jött be a legjobban, ferde ecsettel. most calvin kleint használok, de ez már nem kapható. a manhattan, maybelline, rimmel zseléseit dícsérik még, legközelebb ezek közül választok.
nekem a folyékony azért nem tetszik, mert az ecsetével nem áll a kezemre, lassan szárad, némelyik húzza a bőrömet száradás után, és sokszor összefestem vele a szempillámat. a filces nem rossz, de hamar elkopik a hegye, és akkor nem lehet vele vékony vonalat húzni, és kiszárad, kevés ideig marad benne szép fekete a festék.
amit a #4-es írt, az nekem is bevált, olcsó, és könnyű használni! én amúgy a folyékony állagú, ecsetes szemhéjtusokat szeretem, ezekkel tudom kiélni a kreatív énemet sminkelésnél.. :) sajnos a pénztárcám nem engedi meg a drágább sminkcuccokat, de nekem az Essence, Miss Sporty, She márkák nagyon beváltak.
20L
az Astor ''Eye Artist''-ról pl. többen is azt írták, hogy ez az egyik legjobb szemhéjtùs.
csak persze eléggé drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!