Milyen fajta korrektor a legjobb?
Figyelt kérdés
Szeretnék majd venni korrektort de nem tudom melyik lenne az ideális.. használtam már eddig olyasfajtát ami olyan mint a rúzs de az már elég régi és ezért akarok újat.. szóval tömör legyen vagy inkább folyékony korrektor amihez ecset is van és úgy néz ki mint egy szájfény vagy pedig valami krémesebb? szerintetek ? nektek melyik vált be jobban és miért ? márkák jöhetnek stbstb2010. aug. 27. 18:54
1/5 anonim válasza:
a sminkesek azt mondják, h a zsiros rúzs félék a legjobbak, a dmbe is találsz, még a legolcsóbb is jól fed
2/5 anonim válasza:
nekem a s-he márkájú rúzsszerű jött be. nem tudom mennyibe kerül, de sztem nem több ezer ftnál. nagyon jól fed, és nem is látszik, hogy ott van :) már kb két éve használok ilyet, és irtóra bevált.
17/L
3/5 A kérdező kommentje:
huh köszi :) valami olyat hallottam hogy a folyékony alapozók annyira nem jók és nem fednek annyira
2010. aug. 27. 19:08
4/5 anonim válasza:
Nekem az eddigi legjobb az az essence korrektor, ami kis kerek tégelyben van, három rekeszben van rózsaszín, zöld és barna korrektor. 1000 Ft alatt volt kicsivel.
5/5 anonim válasza:
A tömör "rúzsszerűek" és a tégelyesek erősebben fednek, még az ecsetes, applikátorosak kevésbé, azok természetesebbek. Te döntöd el, hogy melyiket használod a bőröd minőségétől függően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!