Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Pihentessem a szemeimet?

Pihentessem a szemeimet?

Figyelt kérdés

2018. május eleje óta van épített 2D-s műszempillám, amit 3 hetente töltetek. Alapvetően nem sminkelem magam, alapozót használok csak, és a szemöldökömet szoktam minimálisan formázni.

No, végülis még diák vagyok, és idén nyáron nem sok fizetést fogok kapni. Számításaim szerint egy évben 16 alkalommal kell tölteni a szempillámat, egy alkalom 2800Ft. Így az jön ki, hogy 16x2800=44800Ft-ot költök egy évben erre. A kozmetikusom tájékoztatott, hogy árakat fog emelni augusztustól, ami várhatóan +300Ft-ot jelent nekem alkalmanként. Tehát egy évben 16x3100=49600Ft-ot költök a szempilláimra, durván 50000Ft-ot. Ez azt jelenti, hogy a fizetésem (kb.) felét erre költeném el.

Tudom, hogy jót tenne a szememnek egy kicsit pihentetni, nem is félek attól hogy esetleg megcsonkította a saját szempillám, elsősorban az zavarna, hogy olyan csupasznak, meztelennek érezném magam enélkül.. Tudom, vennék egy jobb minőségű szempillaspirált, számoljunk 3000ft-al, ebből talán elhasználnék 2-t egy évben.

Szerintetek pihentessem a szempilláimat, költsem azt az 50000ft-ot másra, vagy tartsam meg a szokásom, és 3 hetente fizessek erre, hogy ne kelljen sokat bíbelődnöm a sminkemmel reggelente?!

2019. jún. 22. 21:19
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja, és nem mellesleg tus abszolút nem áll jól a szemeimen, tehát ezzel sem tudnék javítani a helyzeten
2019. jún. 22. 21:23
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
idióta beteg világ
2019. jún. 22. 21:27
 3/12 anonim ***** válasza:
52%
Jesszus. Mérlegelj mi lenne a fontosabb. Opció még a sima festése, ez havonta kb 700-1000ft, nem ázik le, nem kell festegetni.
2019. jún. 22. 21:48
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

Gratulalok ehhez a sztorihoz. Szerintem kolts meg egy kicsit magadra, hiszen megerdemled, meg amugy is, nyilvan a vilagon semmi mas nem lehet fontosabb annal, mint hogy muszempillad legyen, amit rajtad kivul senki nem vesz eszre, fokent a pasik nem.

Elkepeszto...

2019. jún. 22. 21:52
 5/12 anonim ***** válasza:
52%
Had ne mi döntsük már el, hogy neked anyagilag mi fér bele, mi nem fér bele, mire költesz akár 50 Ft-ot, akár 50000-et. Egyébként az én véleményem, hogy ezt is megszoktad, megszoknád a "csupaszságot" is. Ha meg lennél nélküle, akkor azt az évi 50000-et miért nem költöd arra, hogy mondjuk egy menhelyet támogass vagy bármi? Meg lennél szempillák nélkül, ergo nem életbevágó, hogy kihagyd és másra költsd a pénzt. Nem akarok én beleszólni, de neked kell mérlegelni mik fontosak az életben.
2019. jún. 22. 22:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen pihentesd
2019. jún. 22. 22:11
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Ne foglalkozz ezekkel a bunkókkal, szerintem szép, ha valakinek műszempillái vannak(persze mértékkel). Szerintem pihentesd, költsd azt a pénzt magadra máshogyan. Én a snapscara nevű szempillaspirállt ajánlom, olyanok tőle a pilláim, mintha műek lennének. Az egyik legjobb!

16/L

2019. jún. 23. 02:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Hogy dolgozhat ilyen olcsón? Egy 2D pilla általában 7-8 ezernél kezdődik.
2019. jún. 23. 09:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A pénztárcádat pihenteted, nem a szempilládat...
2019. jún. 23. 10:56
 10/12 anonim ***** válasza:
jezus... ha neked meger 50 ezret mert lusta vagy spiralozni akkor ne pihentesd
2019. jún. 23. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!