Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek 14évesen sok a...

Szerintetek 14évesen sok a púder, szájfény, szempillaspirál és néha egykis fekete szemcerka?

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 14:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Szerintem egyáltalán nem sok az amit te használsz.Énis 14éves vagyok és korrektort használlok a sötét karikákra a szemem alá,mert mással nem lehet eltüntetni és sajnos már kiskorom óta vannak.Úgyhogy korrektor+szempilla spirál.Ennyi amit használlok naponta,és ha erre valaki azt mondja,hogy sok akkor nézzen körül pl. az én sulimban,hogy a többi 14-15éves hogy van kifestve.Amúgy nálunk suliba csak akkor szólnak ha valaki nagyon erőssen és sötét szinekkel van kifestve.

14/L

2010. júl. 7. 19:10
 22/25 anonim ***** válasza:
49%

Sztem akkor se használj alapozót ha pattanásos a bőröd. lehetnek akár milyen légáteresztők meg speckók, de mégicsak rákensz valamit és elfeded.hagyjad lélegezni.

a szemcerka, szempilla spirál mehet.de a szájfényt én nem szeretem mert miután elmúlt a csillogás ragad...

én amúgy csak szempilla spirált használok.de én szerencsés vagyok mert nincsen semmi pattanásom.:)

15/L

2010. júl. 7. 22:12
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Sztem egyáltalán nem sok.. sztem nyugodtan használd! a púderral tényleg légy óvatos,mert attól tényleg ragyás lehet a bőrőd! :)))
2010. júl. 7. 22:28
 24/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális válaszkat^^:)
2010. júl. 8. 11:21
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
púdert ne használj ennyi idősen. hidd el. tapasztalat. nem a semmiért mondják hogy ilyen meg olyan lesz a bőröd. és inkább szempillaspirált ne használj, hanem szemceruzát vagy szemhéjtust, azt se a szemeden belülre, hanem a pillák fölé és alá elkenve:) szájfény az mindegy
2010. júl. 14. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!