Szerintetek 14évesen sok a púder, szájfény, szempillaspirál és néha egykis fekete szemcerka?
Szia.Szerintem egyáltalán nem sok az amit te használsz.Énis 14éves vagyok és korrektort használlok a sötét karikákra a szemem alá,mert mással nem lehet eltüntetni és sajnos már kiskorom óta vannak.Úgyhogy korrektor+szempilla spirál.Ennyi amit használlok naponta,és ha erre valaki azt mondja,hogy sok akkor nézzen körül pl. az én sulimban,hogy a többi 14-15éves hogy van kifestve.Amúgy nálunk suliba csak akkor szólnak ha valaki nagyon erőssen és sötét szinekkel van kifestve.
14/L
Sztem akkor se használj alapozót ha pattanásos a bőröd. lehetnek akár milyen légáteresztők meg speckók, de mégicsak rákensz valamit és elfeded.hagyjad lélegezni.
a szemcerka, szempilla spirál mehet.de a szájfényt én nem szeretem mert miután elmúlt a csillogás ragad...
én amúgy csak szempilla spirált használok.de én szerencsés vagyok mert nincsen semmi pattanásom.:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!