Az nem baj ha 13 évesen gyűjtöm a sminkcuccokat és csak szünetben és ha suli van pedig hétvégente használom őket: a szem alá korrektor, szempillaspirál, szájfény?
kedves előző válaszoló!
megkérdezhetem hogy mi a baj az alapozóval? ( kezdő sminkelő vagyok, és nem értem )
Semmi, csak az hogy fiatalon ne csessze már el a bőrét alapozóval. (Még akkor se ha esetleg pattanásos, sőt akkor pláne ne mert csak eltömiti vele és még rosszabb lesz. 13 évesen az embernek szép a bőre, ha nem indokolt kár lenne elrontania.
A kérdezőnek:
Igen, szemhéjpúder mehet alkalmanként (buli, szülinap), ilyenkor próbálkozhatsz élénkebb szinekkel is.
ez jó szerintem:))
alapozót,kérlek,tényleg nehasználj! elzárja a pórusokat,és 30éves korodra,kb. 45-50nek fogsz kinézni:/
nem csak alapozó tömíti el a pólusokat, a városi por és mocsok is eltömíti azt, meg a többi sminktermék is.
a ráncokról meg annyit hogy 20 évesen csak az ráncos akinek száraz a bőre, és ha alapozótól is lenne ez elkerülhető lenne, ha mindig lemosná megfelelő szerrel, és utána megfelelően hidratálna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!