Kivancsi lennek, hogy egy mostani tini miert nem inkabb kozmetikushoz jar a tonna szar minösegü kozmetikum helyett...14 eves lanynak meg gyönyörü a böre szerintem....le lehet pontozni
2010. júl. 7. 15:24
12/25 anonim válasza:
Szerintem nagyon.Én mondjuk egy minimális sminket is csak alkalmakkor rakok fel.Randi ilyesmi.A mindennapokban nincs időm ilyesmire,no meg tönkre megy a bőröm és árt a szemnek is.Tudod,a kevesebb néha több.
2010. júl. 7. 15:25
13/25 anonim válasza:
detto ugyanaz, mint az utolsónak, nekem sincs időm erre hétköznapokon.De am egy 14 évesnek közel sem gyönyörű a bőre :S persze vannak szerencsés kivételek, én púdert még most se használok 20 évesen, de szerintem felesleges neked is, max korrektor ha pattanásos vagy, halvány színű szájfény még okés szerintem.Szempillaspirál is elmegy még.
2010. júl. 7. 15:52
14/25 anonim válasza:
a púder az sok!! se alapozót se púdert ne használj mert nem kap alatta a bőröd levegőt és később nagyon csúnya lesz a bőröd! Ha azért használod mert pattanásos vagy akkor járj kozmetikushoz és ápold rendszeresen a bőrödet! Szerintem elég lenne csak a szájfény meg a szempillaspirál habár ez is nagyon káros mert a gyakori szempilla spirál és szemceruza használatától könnyedén begyulladhat az ember szeme :S
2010. júl. 7. 16:06
15/25 anonim válasza:
Halkan megsúgom, amikor 14 éves voltam, a suliban a halványrózsaszín körömlakkot lemosatták velem, meg évnyitón a szemhéjfestékem.
2010. júl. 7. 16:06
16/25 anonim válasza:
16:06-nak üzenem, hogy ez manapság NAGYON NEM így megy. a régi általános sulimban elvileg tilos volt a smink meg a hajfesték. a fél sulinak festett/melírozott haja volt. most 6osztályos gimis vagyok. a tanárok magasról sz*rják le, kinek mennyi sminkje van, csak az érdekli őket, hogy tanulsz. ennyit erről.
kérdező, bocsi az OFF-ért. gondolom most mész középsuliba. mint fent írtam, ott akármennyi sminket használhatsz, normális kereteken belül persze!=)
14/L
2010. júl. 7. 16:14
17/25 anonim válasza:
púder ha muszály és szemspirál elég lenne sztem...
2010. júl. 7. 17:41
18/25 anonim válasza:
16:14-esnek.
Tudom, hogy már nem így megy. 18 éves vagyok, és látom a giminkben, hogy a 14 éves lányokon 5x annyi smink van, mint rajtunk. Mellesleg nekünk mondta az egyik tanár, hogy meg is van a véleménye róluk.
2010. júl. 7. 18:18
19/25 anonim válasza:
18:18-nak.
nálunk nincsenek nagyon kirívó esetek, a suli egynegyede sminkel, másik negyed nem, a maradék meg fiú. nálunk csak a kémiatanár szólt be az egyik osztálytársamnak, akin szájfény volt. mondjuk azt a lányt alapból nem bíja senki.
egyébként örülök, hogy normális stílusban válaszoltál nekem és egymás ócsárolása nélkül, értelmes ember módjára vitathatom meg ezt!=)
2010. júl. 7. 18:25
20/25 anonim válasza:
utolsó vagyok.
bocsi, nem figyeltem oda! szóval azt a lányt alapból mindenki bírja, csak a kémiatanár nem nagyon!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!