Meddig használható egy szemceruza?
Figyelt kérdés
valami olyasmit hallottam ha több évig használunk egyet , megvakulhatunk tőle :/2019. máj. 20. 14:14
2/7 anonim válasza:
Mint minden sminkterméken a ceruzákon is rajta van, hogy felbontás után meddig használható. Nézd meg
3/7 anonim válasza:
Pont ma neztem meg az egyik regi szemceruzamat, 36 honap van rairva.
Szerintem tovabb is jo, raadasul ha esetleg van rajta valami bakterium, azt el tudod azzal tuntetni, hogy lefertotlenited es kihegyezed. Szerencsere ez nem olyan, mint egy folyekony alapozo vagy ruzs, szoval aranylag sokaig megorzik a minoseguket. Ha fura szaga van, vagy valtozik az allaga, akkor viszont kuka.
4/7 anonim válasza:
Én speciál kettőt is megnéztem most, az egyikemen 30 hónapot ír, a másikon 36-ot. Ne aggódj. 2-3 évig simán használhatod, de egyébként is rá van írva. Amilyen szavatosságot ír, az az oké. Ne aggódj, nem fogsz megvakulni tőle. :)
5/7 anonim válasza:
Ha avas a szaga, akk kuka! De volt már nekem 10 éves Rimmelem is, és nem vagyok vak, pedig azóta elkoptattam már rég. Már csak spirált meg szájfényt használok, cerkát nem, főleg, h egyfeszt letörik, hegyezem, letörik hegyezem, letörik; így egy k rva nagy pénzkidobás. A barna szétfolyik, a fekete meg goth vagy emo hatású, egyszóval sz r a javából, nem jön be.
6/7 anonim válasza:
Előző vagyok: Grafitszürke, meg a neonszínek meg szintén gagyik.
7/7 anonim válasza:
Volt nekem is tízéves, de Essence-es, és nem lett bajom tőle!
Ez is csak ez magazinhanta lehet, amit te olvastál!
20/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!