Kinéznének az márkás üzletből az eladók, ha?
Nem vagyok az a tipikus jócsaj annak ellenére, hogy nem állunk rosszul anyagilag.
Külföldön élek a párommal.
Nyáron mennénk haza. A húgomnak szeretnék ajándékba venni egy rúzst a MAC-tól, de nem merem látatlanban, jó lenne, ha ő is ott van személyesen, megnézi a színeket, választ, elvégre olyat szeretnénk, amit abszolút ki tud használni, mivel csak egy darabot vennénk.
Nálunk a D.-ban abszolút rendesek voltak az eladók mindigis, nem volt semmi rossz tapasztalatom velük, igaz, ritkán járok, a netes vásárlás híve vagyok.
Szóval, mennyire néznének ránk ferde szemmel az eladók, ha átlagemberként besétálunk?
20-25 közti lányok vagyunk

Ezen ne parázz feleslegesen :)
Ugyanakkor mondok valamit: a MAC már nem számít kiemelkedőnek, csak nagyon benne maradt a köztudatban. Én sokkal jobban szoktam örülni, ha hoznak nekem vamit, ami itthon nem beszerezhető, csak külföldről rendelhetném, pl Huda, ABH, KVD cuccokat. Van, hogy megírom ismerősnek hogy mit szeretnék, lehet tesód is örülne egy ilyen lehetőségnek :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!