Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kinéznének az márkás üzletből...

Kinéznének az márkás üzletből az eladók, ha?

Figyelt kérdés

Nem vagyok az a tipikus jócsaj annak ellenére, hogy nem állunk rosszul anyagilag.

Külföldön élek a párommal.

Nyáron mennénk haza. A húgomnak szeretnék ajándékba venni egy rúzst a MAC-tól, de nem merem látatlanban, jó lenne, ha ő is ott van személyesen, megnézi a színeket, választ, elvégre olyat szeretnénk, amit abszolút ki tud használni, mivel csak egy darabot vennénk.

Nálunk a D.-ban abszolút rendesek voltak az eladók mindigis, nem volt semmi rossz tapasztalatom velük, igaz, ritkán járok, a netes vásárlás híve vagyok.

Szóval, mennyire néznének ránk ferde szemmel az eladók, ha átlagemberként besétálunk?

20-25 közti lányok vagyunk

2019. máj. 10. 10:27
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Elnézést az előítéletekért, csak pont itt az oldalon olvastam már, hogy nagyon kinéznek egyes helyeken.

Esetleg melyik parfümériába érdemes benézni, és melyiket érné meg inkább elkerülni?

2019. máj. 10. 10:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az arénában lévő mac üzletben tapasztalatom szerint nagyon kedvesek, de ne foglalkozz azzal, hogy ki mit gondol rólad, ők ezért kapják a fizetésüket, hogy segítsenek kiválasztani neked a terméket..
2019. máj. 10. 10:35
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a vásárló, úgyhogy nem értem miért néznének rád ferde szemmel? A MAC-be csak estélyiben lehet bemenni?

Az, hogy valaki jócsaj-e elég kevéssé múlik az anyagiakon.

2019. máj. 10. 10:52
 4/14 A kérdező kommentje:

Akkor így:

Átlag, farmer-pólós-tornacipős lány vagyok, ez kint megszokott a korosztályomban. Viszont Budapesten sokkal elegánsabbak, jobban kiöltöznek az emberek (nők főleg) a mindennapokban is.

És gondolom, ott is olyan vásárlókhoz vannak inkább szokva, csak ezért írtam.

2019. máj. 10. 10:55
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért, de te ezzel egy szolgáltatást veszel igénybe, amiért fizetsz. Nekik meg kell a bevétel, így 99,9999999999%, hogy nem fognak csinálni semmit, max a műszak végén beszélnek róla 3 mondatot azt' csókolom. Másnap már nem is fognak rá emlékezni.
2019. máj. 10. 10:58
 6/14 anonim ***** válasza:
82%

"Viszont Budapesten sokkal elegánsabbak, jobban kiöltöznek az emberek (nők főleg) a mindennapokban is."

Hangosan felröhögtem, most a fél iroda hülyének néz, köszi. :DDDDDDDDDDD

Nem is értem, miért néznének ki.

2019. máj. 10. 11:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan elmehetsz tornacipőben,farmerben..

Nekem a pasim szokott vásárolni ott.. Őt sem nézik ki. Ne érdekeljen ennyire mások véleménye, mert így nem leszel valami boldog ember.

2019. máj. 10. 11:18
 8/14 anonim ***** válasza:

Egy jó eladó tudja, hogy sosem szabad megítélnie a vevőt a ruhája alapján, mert a pénztárcájába nem lát bele.

Menjetek be nyugodtan, ilyen helyeken normális emberek dolgoznak, akik ezzel tisztában vannak :)

Nem hajléktalan öltözetbe mentek oda, a stílus meg nem számít, ha igényes és tiszta.

2019. máj. 10. 13:10
 9/14 anonim ***** válasza:
87%
Budapesten jobban kiöltöznek a nők? :D En is kulfoldon elek, es altalaban hosszabb ido utan Pestre erkezve mindig az az elso, ami szemet szur, hogy mennyire kozonsegesen vagy trehany modon oltozkodik, viselkedik itt a nok tobbsege közterületen is. Senki nem fog kinezni. Ez csak egy MAC. Kerdesed alapjan eloszor azt hittem, hogy szakadt gatyaba keszulsz a Dior VİP shopping reszlegebe :'D.
2019. máj. 10. 15:13
 10/14 anonim ***** válasza:
Ne viccelj. A MAC 10 éve még lehet, hogy elitnek számított, de manapság már minden 3.tinilány macrúzsban rohangál.
2019. máj. 10. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!