Kinéznének az márkás üzletből az eladók, ha?
Nem vagyok az a tipikus jócsaj annak ellenére, hogy nem állunk rosszul anyagilag.
Külföldön élek a párommal.
Nyáron mennénk haza. A húgomnak szeretnék ajándékba venni egy rúzst a MAC-tól, de nem merem látatlanban, jó lenne, ha ő is ott van személyesen, megnézi a színeket, választ, elvégre olyat szeretnénk, amit abszolút ki tud használni, mivel csak egy darabot vennénk.
Nálunk a D.-ban abszolút rendesek voltak az eladók mindigis, nem volt semmi rossz tapasztalatom velük, igaz, ritkán járok, a netes vásárlás híve vagyok.
Szóval, mennyire néznének ránk ferde szemmel az eladók, ha átlagemberként besétálunk?
20-25 közti lányok vagyunk
Elnézést az előítéletekért, csak pont itt az oldalon olvastam már, hogy nagyon kinéznek egyes helyeken.
Esetleg melyik parfümériába érdemes benézni, és melyiket érné meg inkább elkerülni?

Te vagy a vásárló, úgyhogy nem értem miért néznének rád ferde szemmel? A MAC-be csak estélyiben lehet bemenni?
Az, hogy valaki jócsaj-e elég kevéssé múlik az anyagiakon.
Akkor így:
Átlag, farmer-pólós-tornacipős lány vagyok, ez kint megszokott a korosztályomban. Viszont Budapesten sokkal elegánsabbak, jobban kiöltöznek az emberek (nők főleg) a mindennapokban is.
És gondolom, ott is olyan vásárlókhoz vannak inkább szokva, csak ezért írtam.

"Viszont Budapesten sokkal elegánsabbak, jobban kiöltöznek az emberek (nők főleg) a mindennapokban is."
Hangosan felröhögtem, most a fél iroda hülyének néz, köszi. :DDDDDDDDDDD
Nem is értem, miért néznének ki.

Nyugodtan elmehetsz tornacipőben,farmerben..
Nekem a pasim szokott vásárolni ott.. Őt sem nézik ki. Ne érdekeljen ennyire mások véleménye, mert így nem leszel valami boldog ember.

Egy jó eladó tudja, hogy sosem szabad megítélnie a vevőt a ruhája alapján, mert a pénztárcájába nem lát bele.
Menjetek be nyugodtan, ilyen helyeken normális emberek dolgoznak, akik ezzel tisztában vannak :)
Nem hajléktalan öltözetbe mentek oda, a stílus meg nem számít, ha igényes és tiszta.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!