Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért állnak jobban rajtam...

Miért állnak jobban rajtam azok a ruhák, amik nem a piacról vannak mondjuk, vagy ilyen no name üzletből?

Figyelt kérdés
Régebben rengetegett vásároltam ilyen butikokban vagy akár piacon vagy valahol. Mostanában sokszor benézek az Orsay- be, H&M-be, esetleg Vero Moda-ba és azt vettem észre, hogy noha nem nagy márkás ezek sem, a ruhák, amiket veszek pár ezer ft-tal drágábbak, mint mondjuk a kínais vagy társai, de sokkal csinosabban, jobban állnak rajtam.
2018. aug. 9. 13:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Ebben a kategóriában inkább pszichológiai okai vannak hogy így érzed. Egy gas farmer jobban áll mint egy kinais de egy h&m vagy orsay kb semmivel nem jobb. Nekem vannak innen is onnan is ruháim. Piacról amik hasonlítanak az amnesia stb ruhákra meg persze h&m és társai. Érdemben nem látok különbséget köztük ami a fazon igényességgét és a minőséget illeti. Árban persze van, de ez inkább a bérleti dijaknak, a reklamoknak, a sok alkalmazottnak tudható be.
2018. aug. 9. 13:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Ennek nem csak pszichológia okai vannak. Hanem az is, hogy a márkás cuccoknál van tudatos tervezés. Ennek egyik eleme a szabás és az anyag. Hol található varrás, hol van a ruha válla stb, milyen az anyag esése. Ezért érzed úgy hogy jobban állnak:)
2018. aug. 9. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

1.vagyok. h&m orsay és hasonlók esetében azért márkának nevezni túlzás. Semmivel sem különbek mint a piacon és kinais ruhák. Meg árban se sokkal több. Egy 5000 Ft-os farmert márkának nevezni erős túlzás.

Anyagminoség és varrás...hát már a boltban kilyukadnak és gyűröttek a ruhák...

Ettől függetlenül én is ezeket veszem mert erre van keretem de nincsenek illúzióim.

2018. aug. 9. 22:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert ezek olyan brandek amik világszerte jelen vannak,és pontosan jól tudják a vezetők,hogy igenis elfogja várni a vásároló,hogy legyen jó szabása és anyaga a ruhának.Míg a piacon ahogy esik úgy puffan.
2018. aug. 9. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Attól is függ milyen próbababára terveznek.

A kínais cuccok ázsiai nőkre lettek megtervezve, szal az XXL-es kb 165 cm magas, kis mellű, lapos fenekű de pocakos csajokon működik. Mindez egy 185 centis de vékony afrikai nőn vagy egy 170 centis de bögyös-faros német csajon hogy fog kinézni nem fog felmerülni.

A H&M valszeg jobban figyelembe veszi az itt jellemző átlagalkatot, vagy csak épp te vagy szerencsés és hasonlítasz a próba babájukra. Nekem pl. a H&Mes gatyák csípő-comb aránya nem jó, ami jó a lábaimra, az derékban eláll..ez van.

2018. aug. 10. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!