Miért állnak jobban rajtam azok a ruhák, amik nem a piacról vannak mondjuk, vagy ilyen no name üzletből?

1.vagyok. h&m orsay és hasonlók esetében azért márkának nevezni túlzás. Semmivel sem különbek mint a piacon és kinais ruhák. Meg árban se sokkal több. Egy 5000 Ft-os farmert márkának nevezni erős túlzás.
Anyagminoség és varrás...hát már a boltban kilyukadnak és gyűröttek a ruhák...
Ettől függetlenül én is ezeket veszem mert erre van keretem de nincsenek illúzióim.

Attól is függ milyen próbababára terveznek.
A kínais cuccok ázsiai nőkre lettek megtervezve, szal az XXL-es kb 165 cm magas, kis mellű, lapos fenekű de pocakos csajokon működik. Mindez egy 185 centis de vékony afrikai nőn vagy egy 170 centis de bögyös-faros német csajon hogy fog kinézni nem fog felmerülni.
A H&M valszeg jobban figyelembe veszi az itt jellemző átlagalkatot, vagy csak épp te vagy szerencsés és hasonlítasz a próba babájukra. Nekem pl. a H&Mes gatyák csípő-comb aránya nem jó, ami jó a lábaimra, az derékban eláll..ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!