Ugye az Adidas és a Puma nagyon rivalizál egymással, mert ugye testvérek a tulajok stb. Az cikinek számít, ha mondjuk adidas cipő van rajtam és puma póló?
Figyelt kérdés
2018. júl. 3. 21:21
2/10 A kérdező kommentje:
Mivel nem tudom a kérdésre a választ, nem. :)
2018. júl. 3. 21:41
4/10 anonim válasza:
De, ciki, valamelyiket el kell égetned.
5/10 anonim válasza:
Csak akkor probléma, ha valamelyik Dassler testvér éppen szembejön veled.
6/10 A kérdező kommentje:
Válaszolnátok már valami értelmeset, nem csak trollkodnátok, mintha tök egyértelmű lenne (Lehet h az, de én nem tudom)?
2018. júl. 3. 22:30
8/10 anonim válasza:
Azért poénkodnak a kérdéssel, mert a válasz oly egyértelmű.
Ez annyira nem számít... És egyébként is a te döntésed. Ha neked azaz érzésed, hogy ezzel megbántod, vagy méltatlanul viselkedsz a Dassler fivérekkel akkor ne viseld őket egyszerre:D
Most mit mondjunk erre?:D
9/10 anonim válasza:
Minden nap kiraksz egy hasonló kérdést... Ennyire nincs életed, hogy azzal kell foglalkoznod, hogy épp milyen márkájú ruhák vannak rajdad egyszerre?
Súgok valamit... Senkit nem érdekel.
10/10 anonim válasza:
abszolút ciki. csakis egy márkát szabad hordani
annyira gáz hogy pl vans alsógatya nincs, ezért csak éjszaka merek kimenni az utcára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!