Milyen cipőt vegyek?
Korábban lapostalpú cipőket hordtam, aztán vettem egy New Balance-t, sokkal jobb tartást ad a lábamnak, de így egy év után érzem, hogy már nem olyan a tartása, mint új korában. Lehet hozzászokott a lábam vagy a talpbetét, esetleg maga a cipő használódott el ennyire. Hordható, de kéne mellé valami. Gondolkodtam még egyben, de kipróbálnék mást is. Inkább ilyen magasabb kivitelű kellene. Gel lyte V az ami még hasonló. Kíváncsi lennék, kinek mi vált be!
Általában egy nap megyek 10-18 ezer lépést, lúdtalpam lehet van, sőt biztos. Azt tudom, hogy a bal lábammal mindig a lapos cipőket enyhén befelé jártam, de azért látok az utcán sokkal durvább eseteket.
Gondolkodtam futócipőn is, de stílusban azért nem mindennapi viselethez való szerintem.
Élőben, hogy őszinte legyek nem valami szépek ezek a cipők. Váci utcai boltban például az Nmd-ből pár darab a talp szélénél látszódott, hogy ragasztva van. Ultra Boost összességében elfogadható kinézetű. Fotó alapján még a 97-es Airmax volt szimpatikus, de élőben nagyon nem.
Lehet velem van a hiba, de a lapostalpú cipők jobban bejönnek csak ugye ott komfort nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!