Műköröm újrafestés?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy van-e lehetőségem a következőre? Tegnap csináltattam zselés körmöt. A körmeimben a kék szín dominál. Ma viszont megvettem a hétvégére egy piros ruhát.
Körmöshöz nincs lehetőségem elmenni. A kérdésem pedig, hogy lemoshatom a lakkot és átfesthetem otthon? Vagy lereszelni kell a színt? Vagy hagyjam az egészet a francba? 😁
2019. máj. 8. 18:07
1/4 anonim válasza:
Csak kend rá a lakkot. Ne reszelj bele, mert nem értesz hozzá
2/4 anonim válasza:
Nyugodtan rafesthetsz, en is szoktam neha, ha megkopik vagy elszinezodik valamitol a kormom.
3/4 anonim válasza:
Amúgy szerintem lemosni nem tudod egyáltalán, ezek általában nem oldható lakkok, hanem csak reszelhetőek.
De ráfesteni sima lakkal rátudsz, azt letudod mosni majd utána. Lereszelni semmiképp se kezd el, frászt fog kapni a körmös tőle ha legközelebb mész.
Én mondjuk a vadi új körmömre biztos nem festegetnék rá semmit. Volt, hogy én is sötétkék körömmel vettem fel bordó felsőt, mert úgy jött ki.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor inkább hagyom így! 😁
2019. máj. 8. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!