Mit kezdjek a hajammal? Olló/újrafestés/más szín?
A hajam jelenleg ombre
Szőke a vége, barna a teteje ami eredeti már
Sokszor volt festve de csak 3x az alja
Az utóbbi időben az alja leginkább kb fele hajnál szőke
Nagyon törik/szálkás/szalmás/fésülhetetlen száraz szar
az érdekelne hogy levágassam azt a részt,
vagy helyre hozható?
Valamiért nem is nő,2naponta mosom az sem használ
Nem tudom mihez kezdjek vele...
Vállig érő a hajam
Müllerbe szoktam venni keratinos hajpakolás szerűt de az két nap után hatását veszítette. Balzsam közül nem tudom mit használjak,hamvasítóval nem tudtam a hamvas hatást elérni mert alig van rajta és lilára fogja (Kallost- Swiss O Part használom) Vettem már ilyen cseppes cuccot is lilát de semmi
Ha nem mosom vele besárgul/néha elérem az ezüst hatást de ritkán mert ígyis mindenhol egyenletlen
Újra hamvas szőkét akarok vagy nem is tudom kipróbálnék jobbat
Szolizok így barna a bőröm, a szemeim barnás zöldek. Fogszabis vagyok. Mi állna jól?:)
Hajsítlus/színben?
18L
(Sokan írjatok)
(Fodrász is jöhet)
hajpakolásszerűt*
2naponta mosom mármint nyilván nem jön ki a festék:Darra értettem a gyakori mosás sem tesz jót a hagymáknak
A hamvasító cuccok nagyon szárítják a hajat.
Szerintem egy vágás muszáj lesz mert a kettényílt hajszálaidat semmi sem fogja "összetapasztani" már.
A leírtak alapján valamilyen aranybarna hajat tudnék elképzelni hozzád, vagy a Syosstól a füstösszőke árnyalatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!