Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyit kéne várnom, hogy...

Mennyit kéne várnom, hogy lejöjjön a tegnap "rámfestett" szín, és festhessek rá másikat?

Figyelt kérdés

Gondoltam eltérek a szokványostól, és festek egy másik vörös árnyalatot. Wellaton Cherry Red.

Rájöttem, hogy nem egészen az én színem...:D

Nézegettem a hajradírokat, de igazából kicsit parázok tőle, meg ugye kb 3500 ft, aminek találnék jobb helyet is.

Syoss Dark Violettel festettem eddig, amivel körülbelül csak annyi bajom volt, hogy első 2 hétben túl sötét, de utána meg olyan, mint az álom. Nagyon szeretem, mikor lejön egy kicsit a színe. Szóval igen, hülye voltam.:)

És egyből nem festeném,mert ki tudja milyen szín lenne belőle utána...

2 hét elég lenne a cherrynek, hogy utána festhessek rá syossal? Vagy talán próbáljam ki a hajradírt? (Erős hajam van, életemben most festettem be harmadjára, szóval nincs elroncsolódva)

Köszönöm a választ.

2013. dec. 29. 10:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Én úgy koptattam le a sötétbarnára festette hajamat, ami végül fekete lett, hogy mikor befestettem az nap 3x megmostam, majd másnap is, majd két naponta mostam, hogy kopjon a színéből. Meg még citrom és szódabikarbóna keverékkel is mostam meg kamilla teával, ami köztudottan szőkít :) És most gyönyörű színe van a hajamnak :DD Szerintem csak még nagyon erősen benne van a festék. Próbáld meg lekoptatni és ha úgy sem tetszik 2 hét után átfestheted. Csak akkor kicsit világosabbal :) Sok sikert!
2013. dec. 29. 10:32
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, énis gondoltam rá, hogy később talán jobb lesz a színe, mert most rikít ilyen pirosan.:D

Mert van ugye a pirosas vörös, és van a lilás vörös. Na a lila az, amit nekem találtak ki.:)

Köszönöm az ötletet.:)

2013. dec. 29. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!