Vajon ez jó ötlet?
Figyelt kérdés
Sötét barnára van festve a hajam, de szeretném lenöveszteni. Sötétszőke az eredeti hajszínem, szóval így elég csúnya lenne, ha csak simán lenöveszteném, ezért arra gondoltam, hogy legközelebb eggyel világosabb árnyalatra festem, csak a hajtövem, majd legközelebb mégeggyel világosabbra, amíg meg nem közelíti az eredeti hajszínem. Aztán szépen lassan lenöveszteném. Arra is gondoltam, hogy leszivatom, és befestem az eredeti hajszínemre, de félek, hogy a szivatás tönkretenné a hajam, és a színt sem valami könnyű eltalálni :( Szóval ezt gondoltam ki. Vajon ez jó ötlet?2013. dec. 17. 11:45
1/2 anonim válasza:
hát ha ezt úgy megtudod csinálni hogy ne nézz ki full idiótán akkor nagyon ügyes vagy.
2/2 anonim válasza:
Megprobalhatod sima bemoso samponnal az eredeti szintol picivel sotetebbel arnyalatban (esetleg Hennaval), mert az nem roncsolja ugy a hajat, mint az igazi festek, es amikor mar teljesen lenott, akkor szepen nem mosod be tobbszor.en is ezt csinaltam, nem neztem ki "idiotan".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!