Milyen szempontokat vegyek figyelembe hajszín választáskor?
Figyelt kérdés
Beszeretném nyáron festetni a hajam, nagyon szeretem a színes hajakat. (pl. kék, türkiz, vörös, stb.) és nem tudom mire figyeljek. Kerek arcom van, de ha kiengedem a hajam( általában kiszoktam) nem látszik, olyankor kicsit megnyúlik, mint mindenkinek. Zöld szemem van, hullámos(as) hajam, ami most kicsit szőkés, de egyébként barna. Világos bőröm van nagyon. Köszi a segítséget!:)2013. dec. 23. 15:39
1/5 anonim válasza:
Világos bőrhöz és a vörös szemhez nagyon passzolna egy szép vörös :)
2/5 A kérdező kommentje:
gondolom zöldre gondoltál:D köszi a választ:)
2013. dec. 23. 15:53
4/5 anonim válasza:
Nézd meg színes sapkákkal, (én a vörös mellé belebolondítanék egy leheletnyi zöldes türkizt, az lenne az igazi királyság)
5/5 A kérdező kommentje:
ez rohadt jó ötlet:D köszi, lehet olyan lesz:)
2013. dec. 24. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!