Mi befolyásolja a szakáll színét? Mit lehet ellene tenni?
üdv :)
Ez barátom rőtszakáll-szindróma lesz. Nem tudsz vele semmit csinálni, ezt kell szeretni.
Illetve festetni tudnád de egyrészt kb hetente kellene, mert a szakáll nyilván gyorsabban lenő, mint a haj, másrészt meg nem hangzik valami férfiasan a dolog.
De valószínűleg ez nem olyan feltűnő ám, mint ahogyan a tükörből látod. Sok férfit érint ugyanez a probléma, de csak keveseknél látványos.
Ha linkelsz képet, megmondom, objektíven nézve gáz-e.
Bár szerintem egy vegyes szakáll is mindenképpen jobb, mint a semmi, de én is szakállpárti vagyok.
Páromnak is ugyanilyen. Én néha ki szoktam kacagni, ha hozzábújva látom, hogy egy-egy szálnak nagyon látványosan más színe van, de összességében nem látszik egyébként, egyáltalán nem feltűnő. Más meg ne bújjon hozzá, hogy a szakállát nézegesse. :)
Szóval egyetértek az előzővel, az, hogy te a tükörben látod, nem jelenti, hogy tényleg olyan nagyon gáz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!