Egyetemista lányok! Mennyit költötök a szépségápolásra egy hónapban? Jártok körmöshöz, kozmetikushoz? Hogyan sminkeltek ti? 20/L
Hajápolási termékekre, körömlakkokra költök a legtöbbet. Kozmetikushoz nem járok, szemöldököm én szedem, bőrömmel nincs gond, szőrtelenítést megoldom.
Körmömet is magamnak csinálom. Szerencsés vagyok, erős, gyorsan növő körmöm van. Heti 2x kilakkozom, ilyenkor szoktam formázni és a körömágyat is megigazítani ha szükséges.
3 havonta szoktam fodrászhoz járni a töredezett végek miatt.
Heti 1-2 alkalommal sminkelek. Ha sminkelek szeretem az erős rúzsokat.
Fúúú rengeteget (remélem a párom nem olvassa ezt:D).
-2 hetente manikűr, pedikűr: 7.000 + 6.500
-a hajtéma kicsit összetett, mert alapból hetente 1x elmegyek beszáríttatni, az 5.000 ft, ha kérek mellé valamilyen kezelést, hajkúrát, akkor több, de ugye attól függ az ár, hogy mit kérek, mire van szüksége a hajamnak. 5-6 hetente festetem, az 20.000 ft, 3 havonta vágnak belőle, olyankor mindennel együtt 25-öt fizetek.
-a szempillám építve van (2D), két hetente töltetem, 5.500 forint
-kozmetikába havonta 1-szer megyek gyantáztatni (intim+szemöldök), arckezelésre+tisztításra, és arcmasszázsra, mindennel együtt 22.000 forintot fizetek
Ezek budapesti árak, drágább szalonokban, nyilván olcsóbban is megúszható ez.
Kenceficékre, sminkre folyamatosan költök. Arcápolás terén régen nagyon "tróger" voltam, volt egy micellás vizem és egy hidratálóm, aztán ennyi. Ez látszott is a bőrömön... Most van egy jól kiépített rutinom, a bőrömnek megfelelő termékekkel. Szép, puha és egészséges a bőröm, így ezekhez a termékekhez ragaszkodom (Estée Lauder, Drunk Elephant, Kiehl's, Erno Laszlo, Lancome, Clinique, The Ordinary). Van, amikor elcsábulok 1-1 újdonságra a hype miatt, de ritkán marad benne a rutinomban huzamosabb ideig.
Sminkek terén viszont teljesen nyitott vagyok, és ez látszik is sajnos a sminkasztalomon... Leginkább a highend vonalon mozgok, de sokat rendelek a Colourpoptól, a kyliecosmetics-től, most a Glamour-napokon is vettem pár féláras terméket, pedig alapból kerülöm a drogériás dolgokat. Igyekszem akciók ideje alatt rendelni, vásárolni, így azért nagyobb összegeket megspórolhatok.
A sminkem nagyon változó, van egy itthoni-rohangálós, az primer, alapozó, korrektor, púder, bronzosító és highlighter+rúzs. Ha bemegyek az egyetemre, vagy van valami programom, akkor ugyanez, csak mellé csinálok egy nude, hétköznapi szemsminket is. Eseményre pedig "full glam", nem az a "próbálok úgy csinálni, mintha nincs rajtam smink, de mégis". Olyankor 30-40 percet biztosan sminkelek, de néha inkább elmegyek a MAC-be, és rábízom magam a lányokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!