Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Járnátok olyan kozmetikushoz,...

Járnátok olyan kozmetikushoz, aki háznál dolgozik?

Figyelt kérdés

Pár hónapja rátaláltam egy nőre aki, egész szépen dolgozik .Elmentem hozzá és tetszett is a munkája,többször visszatértem azóta.

Viszont ami kicsit elbizonytalanít,az az ,hogy háznál dolgozik.Egy sima műanyag széken ülök a kezelés alatt,körülöttünk az összes személyes tárgya.

Nincsen olyan professzionális élményem a kezelések során,mint amikor rendesen szalonba jártam, kényelmes székben ülhettem kezelés alatt, körülöttünk csupa kozmetikai szer.

És valahogy higiénikusabbnak is éreztem a dolgot.

De jól dolgozik ez a kozmetikus is,nem tudom,hogy megérné -e váltani,csak mert nem szalonban dolgozik.

Árban egyébként ugyanannyit kér,mint a szalonos kozmetikusok,akik ráadásul számlát is adnak.

Kicsit elbizonytalanodtam

Szerintetek?

2017. febr. 21. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem olyan szerekkel dolgozik mint egy normális kozmetikus akkor nem. Én is házhoz jártam de neki külön ki volt alakítva egy rész erre minden le volt fertőtlenítve és meg volt minden olyan cucc mint egy szalonba.
2017. febr. 21. 17:32
 2/4 anonim ***** válasza:
A kozmetikai kezelèshez hozzátartozik a kényelem és kényeztetés. Ha már ugyan annyit fizetek én biztos nem mondanék le a szalon biztosította körülményekről.
2017. febr. 21. 17:47
 3/4 A kérdező kommentje:

Nincs kialakítva neki rész,az egyik helyiségbe csinálja,amit másra is használnak.

Igen, így legbelül ez is zavar,hogyha már nem szalonba csinálja és nem adózik,akkor legalább csinálná olcsóbban.

Meg értitek egy hosszabb kezelést egy kis egyszerű széken nem a legjobb leülni.Szalonba tök kényelmes,hátrahajtható ágy szerű dolgon feküdhettem,amíg csinálta.

Köszi a véleményeket,döntöttem. De jöhet még válasz:)

2017. febr. 21. 18:47
 4/4 anonim ***** válasza:
én is inkább a szalont választanám.
2017. febr. 21. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!