Lehetséges vkit annyira kisminkelni hogy ekkora legyen a változás, vagy ez hogy lehet? (képekkel)
2010. júl. 5. 04:37
2/12 A kérdező kommentje:
? Mi az a ps?
2010. júl. 5. 06:08
3/12 anonim válasza:
A smink csodákra képes. Eltünteti az arc hibáit, a szemfestékkel kiemelhető a szem, szóval próbáld ki otthon, hogy mennyire változik a te arcod is, ha kifested.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Nekem nem sokat változik az arcom ha kisminkelem csak olyan maszk-szerű lesz.Bár lehet hogy csak én vagyok béna XD
2010. júl. 5. 06:33
6/12 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Egyszer sminkeltesd ki magad egy szakemberrel. A lányomnak nagyon szép, egészséges az arcbőre, de az esküvőjére sminkes készítette ki az arcát. Hát....gyönyörű volt. Az apja nem él velünk, és amikor meglátta a menyasszonyt, leesett az álla, és azt mondta: gyönyörű ez a lány:)
Hát ennyit tesz a szép smink. Meg lehet tanulni a szép sminkelést. A szakember tudja, hogy mit kell kiemelni.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Majd egyszer kipróbálom :) Sokan mondtak már hogy egy kis smink csodákra képes de nem gondoltam volna hogy ennyire :O
2010. júl. 5. 07:21
8/12 anonim válasza:
hihetetlen dolgokra képes
ps se kell:s
9/12 anonim válasza:
az 1. kep az alapbol egy amator foto. a tobbi pedig portfolio fele. es ott szepen kivan sminkelve, jok a fenyviszonyok es van egy kis photo shop is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!