Magam szeretném elkészíteni a gél lakkozást. Mi az ami elengedhetetlen a lakk mellé?
Nyugi, nem ördöngősség, én ahhoz szoktam rendes lakknál hogy pacsmagolok nyugodtan úgyis lekopik szóval az első gél lakkos próbálkozásom elég rossz lett, aztán megpróbáltam precízebben
https://www.youtube.com/watch?v=Ivcgp-VVtqo itt kb 4 percnél mikor a színes lakkot keni fel, tényleg 1000x könnyebb ilyen felfelé nyomós mozdulattal, nem vagyok túl ügyes de még nekem is sikerült úgy hogy nem ment rá a körömbőrre.
Illetve a másik tippem, rossmannban, dm-ben kapni ilyen fültisztító pálcikát aminek az egyik vége egy plecsni, a másik hegyes, rossmannban a sminkecsetek alatt láttam asszem, így néz ki [link] a hegyes végével nagyon könnyű javítani ha elkened, kellett is használnom de tényleg egy mm-es elkenést is simán le lehet törölni, nem olyan nagy bumszli mint a rendes fültisztító
Köszönöm a segítségeket, nagyon kedvesek vagytok. Közben találtam én is egy videót, osztom mert nagyon közérthető, és hátha másnak is a segítségére lehet:
Sikerült, nagyon klassz lett. :-)
Mélyvörös, csillámporost rendeltem, csoda szép.
Tényleg egyáltalán nem ördöngösség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!