Otthoni gél lakkozásra milyen lámpát vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! :)
Már régóta járok műkörmöshöz gél lakkot csináltatni, de sajnos anyagilag nem tudom megengedni magamnak, hogy minden hónapban erre költsek, így kitaláltam, hogy beruháznék egy otthoni szettre. A crystal nailsre gondoltam, és erre a lámpára: [link]
Szerintetek ez jó lenne? Vagy otthoni használatra elég egy egyszerűbb?
Köszi előre is a válaszotokat.
#lámpa #műköröm #körömlakk #manikűr #műkörmös #lakkozás #LED lámpa #UV lámpa #gél lakk #otthoni manikűr
2019. márc. 5. 10:44
1/2 anonim válasza:
Ez egy jó választás. Főleg, hogy az újabb anyagok már a led lámpákhoz készülnek. Sokkal. Pigmentáltabbak, mint régen, így sima uv lámpában sokszor meg se kötnek.
2/2 anonim válasza:
Tökéletes választás.
Én ilyet vettem amúgy, nagyon kényelmes, hogy befér a teljes kezem (előtte egy mini kezdő készletben csak híd lámpám volt):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!