Műköröm töltetésnél más mintát kapok?
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 17:45
2/7 anonim válasza:
amilyent szeretnél.sőt színt is mást kapsz ha szeretnél és méretet is:)
persze nagyobbat nem de hagyhatod akkorára vagy kisebbre is vetetheted:)
3/7 anonim válasza:
Nekem töltésnél az egész körmöt cseréli :) Leszedi, majd újra építi.
4/7 anonim válasza:
Ha szeretnél, kapsz új mintát, az viszont nem biztos, hogy más színt kapsz. Ha francia tipek vannak a körmeiden, akkor például az alap szín megmarad.
Utolsó hozzászóláshoz annyit hozzátennék, hogy nem mindenkinek szedik le és építik újra, ez attól függ, mennyire van lenőve a műköröm.
5/7 anonim válasza:
Én 4 hetente megyek, épp hogy kicsit le van nőve, de mindig újraépíti :)
6/7 anonim válasza:
egyik barátnőmnek egyszer arany csillámos volt és amikor elment töltetni, az arany csillámot lecserélték rózsaszínre és tök úgy nézett ki, minta új körmöt csináltatott volna pedig nem.. amúgy attól függ hogy csinálnak-e neked új mintát, hogy akarsz-e. hogyha csak töltetni akarod, akkor nem csinálnak új mintát. amúgy ha mindenképpen új mintát akarsz, akkor sztem szedesd le az egész körmöt és építtesd újra, nekem sokkal jobban szokott tetszeni az, amit újraépít a körmösöm mint az amit csak töltetek. de ez tőled függ
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek (:
2010. júl. 6. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!