Olyan bőrszálból készült karkötőre gondolok, aminek a két vége valahogy át van hurkolva egymáson, majd megkötve. Az érdekelne, hogy van-e valamiféle 'csoport' akik ilyeneket hordanak, pl. rockerek, emók?
15/L vagyok, egyik ilyen 'csoporthoz' sem érzem magam közel, teljesen átlagos vagyok.
Szerintem tök jó, és divat is,azt hallottam,ha valaki elszakítja az ilyen karkötődet akkor le kell vele feküdnöd xD
2010. júl. 2. 15:49
12/17 anonim válasza:
Szia!
Nekem is van ilyen és nagyon szeretem és nem érdekel,hogy divat-e vagy sem,mert én nagyon szeretem.
Amúgy igen,ez gumis karkötő,jelly bracelet a nece és darabra lehet kapni őket sok fajta színben,pár száz forint darabja(én 100Ft/db-ért vettem)a bijoue briggite-ben.
Üdv!
2010. júl. 2. 15:59
13/17 anonim válasza:
Én pont mostanság láttam ilyet kb minden lányon..de nem bőr hanem műanyag. Legalábbis amiket én láttam..szal divatnak divat, de nekem speciel nem jön be:D ha Neked tetszik,hordjad^^
14L
2010. júl. 2. 17:19
14/17 anonim válasza:
én már lassan 4éve hordok ilyet :D
2010. júl. 2. 17:21
15/17 anonim válasza:
én láttam már ilyet és sztem tök jó:D
2010. júl. 2. 23:08
16/17 anonim válasza:
Pont egy ilyenem van,csak gumiban és nem bőrben,megmég temérdeknyi más színben,ez még divat bár már nem sokáig,és hát szerintem bárki hordhat ilyet akinek tetszik.
2010. júl. 4. 07:21
17/17 anonim válasza:
szinte minden ismerősömön láttam ilyet gumidarabot, amiről ők azt mondják h szexkarkötő, és ahogy 2vel v nemtom hánnyal előttem mondták, ha vki elszakítja, azzal le "kell" feküdni... sztem baromság de ha tetszik akkor hordd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!