Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Divat még ez? Kik hordanak...

Divat még ez? Kik hordanak hasonlókat főképp?

Figyelt kérdés

Olyan bőrszálból készült karkötőre gondolok, aminek a két vége valahogy át van hurkolva egymáson, majd megkötve. Az érdekelne, hogy van-e valamiféle 'csoport' akik ilyeneket hordanak, pl. rockerek, emók?

15/L vagyok, egyik ilyen 'csoporthoz' sem érzem magam közel, teljesen átlagos vagyok.

LINK: [link]

2010. júl. 2. 14:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jó, és divat is,azt hallottam,ha valaki elszakítja az ilyen karkötődet akkor le kell vele feküdnöd xD
2010. júl. 2. 15:49
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is van ilyen és nagyon szeretem és nem érdekel,hogy divat-e vagy sem,mert én nagyon szeretem.

Amúgy igen,ez gumis karkötő,jelly bracelet a nece és darabra lehet kapni őket sok fajta színben,pár száz forint darabja(én 100Ft/db-ért vettem)a bijoue briggite-ben.

Üdv!

2010. júl. 2. 15:59
 13/17 anonim ***** válasza:

Én pont mostanság láttam ilyet kb minden lányon..de nem bőr hanem műanyag. Legalábbis amiket én láttam..szal divatnak divat, de nekem speciel nem jön be:D ha Neked tetszik,hordjad^^

14L

2010. júl. 2. 17:19
 14/17 anonim ***** válasza:
én már lassan 4éve hordok ilyet :D
2010. júl. 2. 17:21
 15/17 anonim válasza:
én láttam már ilyet és sztem tök jó:D
2010. júl. 2. 23:08
 16/17 anonim válasza:
Pont egy ilyenem van,csak gumiban és nem bőrben,megmég temérdeknyi más színben,ez még divat bár már nem sokáig,és hát szerintem bárki hordhat ilyet akinek tetszik.
2010. júl. 4. 07:21
 17/17 anonim válasza:
szinte minden ismerősömön láttam ilyet gumidarabot, amiről ők azt mondják h szexkarkötő, és ahogy 2vel v nemtom hánnyal előttem mondták, ha vki elszakítja, azzal le "kell" feküdni... sztem baromság de ha tetszik akkor hordd.
2010. júl. 4. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!