Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A Valóvilágos lányok honnan...

A Valóvilágos lányok honnan kapják a fülbevalóikat? Nem arra vagyok kiváncsi hogy rtl klubtól. Hanem hogy melyik üzletben lehet hasonlókat vásárolni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 14:25
 1/9 anonim válasza:

Lotyó akarsz lenni?

Amúgy BinDer bizsu

2011. ápr. 5. 14:37
 2/9 A kérdező kommentje:

lotyó?:D XD.

attól mért lennék lotyó?

köszi a választ.

2011. ápr. 5. 14:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Sztem is a Bindertől. A ruhákat meg a Jeans Clubtól.
2011. ápr. 5. 14:40
 4/9 anonim válasza:

"attól mért lennék lotyó?"

Arra gondoltam, hogy az ott szereplő nőstények gyakorlatilag agyhalottak és a k*rválkodáson kívül semmire nem jók. Selejt emberek. Ne róluk vegyél példát.

Természetesen attól nem leszel lotyó, ha fülbevalót hordasz.

2011. ápr. 5. 14:41
 5/9 A kérdező kommentje:

Példát nem vennék senkiről sem, csak tetszenek azok az ékszerek, és sehol sem találok olyat.

Ettől még nem mondtam hogy bármelyik tulajdunságuk is tetszene:D

A binder oldalán amugy nem találtam olyat amilyet keresetem. anikónak is van olyan kék karika, és egy pillangó van benne.

2011. ápr. 5. 14:47
 6/9 AĐA ***** válasza:
A pillangós tényleg nagyon szép,főleg a szine...azt már én is rég kiszúrtam! (:
2011. ápr. 5. 15:19
 7/9 A kérdező kommentje:
ht igen. csak kérdés hogy az honnan van,?:D
2011. ápr. 6. 10:29
 8/9 Darcy01 ***** válasza:

Én a Six márkájú bizsu fülbevalókat szeretem a legjobban. Van mindenféle stílusú, szóval biztosan találsz az igényeidnek megfelelőt.

Lehet kapni a C&A-ban, Orsay-ban, vagy külön Six bizsubolt is van (én eddig a budapesti Árkádban láttam, meg a Westendben)

2011. ápr. 17. 11:34
 9/9 Darcy01 ***** válasza:
Még annyit, hogy a Six bizsuk jóval olcsóbbak, mint a Binder vagy a Bijou Brigettes bizsuk, és nekem még egyik sem szineződött el.
2011. ápr. 17. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!