A Valóvilágos lányok honnan kapják a fülbevalóikat? Nem arra vagyok kiváncsi hogy rtl klubtól. Hanem hogy melyik üzletben lehet hasonlókat vásárolni?
Lotyó akarsz lenni?
Amúgy BinDer bizsu
lotyó?:D XD.
attól mért lennék lotyó?
köszi a választ.
"attól mért lennék lotyó?"
Arra gondoltam, hogy az ott szereplő nőstények gyakorlatilag agyhalottak és a k*rválkodáson kívül semmire nem jók. Selejt emberek. Ne róluk vegyél példát.
Természetesen attól nem leszel lotyó, ha fülbevalót hordasz.
Példát nem vennék senkiről sem, csak tetszenek azok az ékszerek, és sehol sem találok olyat.
Ettől még nem mondtam hogy bármelyik tulajdunságuk is tetszene:D
A binder oldalán amugy nem találtam olyat amilyet keresetem. anikónak is van olyan kék karika, és egy pillangó van benne.
Én a Six márkájú bizsu fülbevalókat szeretem a legjobban. Van mindenféle stílusú, szóval biztosan találsz az igényeidnek megfelelőt.
Lehet kapni a C&A-ban, Orsay-ban, vagy külön Six bizsubolt is van (én eddig a budapesti Árkádban láttam, meg a Westendben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!